Utställare 22 oktober 2019

2nd Planet AB

2nd Planet AB

Vellinge

Det här är 2nd Planet

Academic Solutions AB

Academic Solutions AB

Lund

Academic Solutions kopplar samman företag/organisationer med studenter. Vi förmedlar studenter från universitet/högskolor som söker praktik, deltidsjobb, ska skriva sitt examensarbete eller andra typer av uppdrag som har en koppling till de år studenterna studerar.

Bergkvarabuss AB

Bergkvarabuss AB

Arlöv

Bergkvarabuss-koncernen omsätter över 2 miljarder kronor och är ett av Sveriges största bussföretag. Företaget bedriver både kollektivtrafik och kommersiell beställningstrafik med en modern fordonspark bestående av ca 1250 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 2300 årsanställda.

EFL Executive Education

EFL Executive Education

Lund

EFL Executive Education – since 1969

EFL Executive Education ett av regionens starkaste varumärken för utbildningar till yrkesverksamma. Vi erbjuder såväl öppna program och kurser som skräddarsydda insatser inom management, ledarskap, ekonomi, styrelseutveckling och marknadsföring.

Megamix Fest & Event AB

Megamix Fest & Event AB

Höllviken

Fest & Eventkoordinering i Skåne.
Omfattande nätverk i eventbranschen.
Skräddarsyr varje event med omtanke.

Moll Wendén Advokatbyrå AB

Moll Wendén Advokatbyrå AB

Malmö

Vi är specialister på affärsjuridik. Vårt kontor finner du i Malmö men vi arbetar över hela Sverige och internationellt. Våra specialistområden är: Arbetsrätt, entreprenadrätt, fastighetsrätt, offentlig upphandling, immaterialrätt, företagsöverlåtelser, investeringar samt tvistelösning.

Norlandia

Norlandia

Skåne

Norlandia erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom förskolor, patienthotell och äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Ny Insikt AB

Ny Insikt AB

Lund

Ny Insikt verkar som ”bryggan mellan det hårda och det mjuka” och erbjuder tjänster inom personlig utveckling och självledarskap.

Genom förebyggande arbete inom psykosocial hälsa som inspirationsföredrag, kurser, samtal får deltagarna nya insikter och blir bättre på att leda sig själv och andra.

Scandic Star Lund

Scandic Star Lund

Lund

Scandic Star i Lund har en stor nyrenoverad konferensavdelning som kan ta emot allt från det lilla mötet upp till den stora kongressen på 450 personer. Våra mötesrådgivare bistår dig i planeringen och ger förslag på spännande aktiviteter. Allt för att ditt möte ska bli så bra och effektivt.

Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar. Utifrån vårt breda utbud av tjänster utfo

Skånes Fotbollförbund

Skånes Fotbollförbund

Sparbanken Skåne

Sparbanken Skåne

Lund

Sparbanken Skåne är en lokalt närvarande bank. Vi vill förenkla livet för dig som företagare. Därför engagerar vi oss i ditt behov och skräddarsyr lösningar för just ditt företag. Våra specialister hjälper till med allt från finansiering och cash management till utlandsaffärer och pensionslösningar.

Städax AB

Städax AB

Helsingborg

Vi utför städtjänster och fönsterputs till kommun, landsting, universitet och privata företag och personer.

Trelleborgs Energiförsäljning

Trelleborgs Energiförsäljning

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB (TEFAB) är ett elbolag med långsiktigt låga och stabila elpriser.

Webtree

Webtree

Helsingborg

Webtree AB är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just era behov.