Utställare 23 oktober 2018

21st Century Mobile AB

21st Century Mobile AB

Malmö

21st Century Mobile erbjuder högkvalitativa och kundanpassade lösningar som använder den mobila kanalen. Vår kommunikationsplattform hanterar både SMS och appar. Våra kunder finns inom flertal olika branscher t.ex. kommuner, flygbolag, tandläkare, energibolag och offentliga verksamheter.

AcademicSolutions AB

AcademicSolutions AB

Lund

Vi förser verksamheter med talangfulla studenter. På vår plattform kan företag och organisationer utlysa olika studentuppdrag; exjobb, praktik, projekt och tjänster som studentmedarbetare. Vi hjälper er att hitta dem!

Accustor

Accustor

Staffanstorp

Accustor utrustar allt som rullar. Tillsammans med dig som kund tar vi fram den perfekta lösningen för ditt syfte. Vi på Accustor har lång erfarenhet inom branschen och vi använder enbart produkter av högsta kvalité.

Ågab Syd AB

Malmö

Ågab bedriver transp,, mottagning, förädling och försäljning av avfalls- och markfraktioner mestadels via företag inom bygg och anläggning. Vi har 4 terminaler i Mö, Lund och Ystad. Vi riktar oss även till privatpersoner för försäljning av våra produkter. Uthyrning & försälj. av container & storsäck

Assistanspoolen

Assistanspoolen

Helsingborg

Assistanspoolens vision är att vara ett modernt och nytänkande omsorgsföretag med stadigvarande tillväxt där Assistanspoolen är med och utvecklar branschen.

Barsebäck Resort

Barsebäck Resort

Löddeköpinge

På Barsebäck Resort arrangerar du konferensen, spelar golf på Sveriges bästa banor och njuter av vår fantastiska mat. Barsebäck Resort står för hög klass inom alla verksamhetsgrenarna. Våra golfbanor håller europeisk toppklass.

CWS-boco Sweden AB

CWS-boco Sweden AB

Oskarström

CWS-boco erbjuder ett brett sortiment av funktionella och säkra arbetskläder för industri, vård och verkstad. Vi vet vad som krävs och hjälper dig att göra rätt val till varje medarbetare. Du hyr – vi hämtar, tvättar, lagar och levererar. Vår logistik möjliggör korrekta leveranser efter dina behov.

EFL - Excutive Foundation Lund

EFL - Excutive Foundation Lund

Lund

EFL – vi utvecklar människor som utvecklar företag
Grundades 1969 och är en stiftelse vid Lunds universitet.
Vi vänder oss till yrkesverksamma med utbildningar inom bla affärskunskap, ekonomi, ledarskap, teknik och bolagsstyrning. Flaggskeppet är Executive MBA. Ca 90 medlemsföretag.

GA Mänsklig Omtanke

GA Mänsklig Omtanke

Åstorp

Jag är en Första hjälpen Hjärt-lungräddnings instruktör certifierad av Röda Korset,
d.v.s. Jag ger personalen på olika företag säkerhet om något skulle hända på deras arbetsplats eller i vardagen.

HC Meetings Ab

HC Meetings Ab

Malmö

1916 ritade Ivar Callmander sitt mest betydelsefulla verk, Hovrätten över Skåne och Blekinge. Mitt i Malmö, i kanten av Slottsparken på egen tomt med kanalen som närmsta granne. 100 år senare står High Court redo för konferenser, event och festligheter i en byggnad skapad för seriösa möten.

HomeMaid AB

HomeMaid AB

Malmö/Lund

Rent hus från golv till tak! Vi vet hur det är att inte räcka till överallt! Det är därför vi på HomeMaid finns, Vi fixar det mesta - från städning och fönsterputsning till hämtning av barn och promenad med hunden. Vi underlättar er vardag både i hemmet och på kontoret.

HOTEL ÖRESUND CONFERENCE & SPA

HOTEL ÖRESUND CONFERENCE & SPA

Landskrona

I Landskronas absoluta hjärta, i direkt kontakt med vattnet byggs nu nya Hotel Öresund Conference & Spa. Anläggningen kommer att stå klar den 1 oktober och det kommer att finnas 125 rum, sju flexibla konferensutrymmen med plats till 2 till 220 personer samt spa med utomhuspool.

KC Motors AB

KC Motors AB

Malmö

Försäljning av nya/beg Kia bilar. Vi erbjuder tjänster som Kia originalservice, bilfinansiering, privatleasing och leasing för företagsbilar.

Kia är idag Sveriges 3:e största bilmärke med Sveriges längsta nybilsgaranti
på 7år.

Kz Bevakning & Säkerhetstjänst AB

Kz Bevakning & Säkerhetstjänst AB

Staffanstorp

KZ Bevakning & Säkerhetstjänst AB är av SBSC certifierad anläggarfirma inom såväl brand som inbrott. Vi installerar och servar brandlarm, inbrottslarm, CCTV, passagesystem och annan säkerhetsutrustning som t ex specialanpassade galler och vandalskydd, säkerhetsfilm m m.

Logent AB

Logent AB

Malmö

Genom vår samlade kompetens & vårt kompletta tjänsteutbud, erbjuder vi helhetslösningar för hela logistikkedjan. Vårt erbjudande innefattar tjänster &branschlösningar inom tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn&Hub & Kompetens.  Vi kan vara en del i din verksamhet eller ta helhetslösningar.

Lokaltidningen

Lokaltidningen

Hela Skåne

Lokaltidningen älskar det lokala livet och de små lokala nyheterna!
Lokaltidningen har 26 olika tidningen runt om i Skåne. Den delas ut till samtliga hushåll i Skåne, även dem som säger nej tack till reklam. Totalt når vi över 600.000 hushåll varje vecka.

Lunds Kommuns Parkerings AB

Lunds Kommuns Parkerings AB

Lund

LKP AB, är helägt av Lunds kommun. Bolaget äger och förvaltar sju egna parkeringshus med sammanlagt ca 3100 p-platser. Bolaget förvaltar i övrigt ca 3500 p-platser i anläggningar av varierande storlek. Bolagets anläggningar är strategiskt placerade och lätta att nå ifrån.

Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera är ett fantastiskt funkispalats med en av Europas största scener. En magnifik miljö för grupp- och företagsevenemang. Besök våra föreställningar, gå en visning bakom kulisserna eller låt oss arrangera ert nästa kundevent, konferens jubileum eller fest.

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks

Malmö

Mazars SET Revisionsbyrå

Mazars SET Revisionsbyrå

Lund

Revisionsbyrå

Microbus Electronic Service AB

Microbus Electronic Service AB

Arlöv

Microbus är ett teknikbolag med egen utveckling och tillverkning av LED displayer. Våra LED skärmar används bland annat inom reklam, logistik och på arenor. Microbus levererar stora fullgrafiska skärmar för fasader och vägar. Vi hjälper er att sticka ut ur mängden genom att synas där kunderna finns.

Nötesjö Konferenshotell

Nötesjö Konferenshotell

Svedala

I det stillsamma Nötesjö finns
en av Sveriges bästa konferensmiljöer
med allt du behöver för
en lyckad konferens eller kickoff.
Ljusa, fina lokaler med plats för
upp till 80 personer och en restaurang
med det bästa från varje
årstid.

Øresunddirektbusiness

Øresunddirektbusiness

Malmö

Øresunddirekt är en offentlig dansk-svensk informationstjänst för invånare och företag i Öresundsregionen. För företag finns www.oresunddirektbusiness.com - företagens guide till rekrytering, företagsetablering samt handel tvärs över sundet. Företag kan även boka kostnadsfri företagsrådgivning.

Park Inn by Radisson

Park Inn by Radisson

Lund

Hotell & Restaurang

ROI Rekrytering

ROI Rekrytering

Malmö

Vi hjälper dig med det som du behöver hjälp med i rekryteringsprocessen - inget annat. Vill du hantera rekryteringen själv så erbjuder vi kostnadseffektiva paketlösningar, Kostnadsfria mallar, manualer, e-utbildningar. GDPR- säkrat verktyg. Vi har även traditionella rekryteringtjänster såsom search.

Säkert Företag Sverige AB

Säkert Företag Sverige AB

Malmö

Säkert Företag analyserar och åtgärdar risk, hot och säkerhetsfrågor inom företag, organisationer och offentlig förvaltning. Vi är ett moderbolag till Sydsec Bevakning AB. Vi som arbetar på Säkert Företag är dataskyddsstrateger, ekonomer, GDPR konsulter, säkerhetssamordnare, säkerhetschefer, etc.

Scandic Star Lund

Scandic Star Lund

Lund

Håll nästa möte eller event i historisk miljö, bara 15 minuter från Malmö flygplats. Centralt med korsvirkeshus, shopping och restauranger runt hörnet. Träna i gymmet, slappna av i bastun och ta ett dopp i vår pool. Bilen parkerar du avgiftsfritt hos oss

Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är helhetsleverantör inom personell, teknisk och fysisk säkerhet. Vi har säkerhetslösningar för alla verksamheter och behov.

Skånska Energilösningar AB

Skånska Energilösningar AB

Södra Sandby

Skånska Energilösningar erbjuder marknaden kompletta energilösningar för värme och kyla till fastigheter i olika storlek. I vårt produktsortiment finns geoenergi, värmepumpar, service, solceller, laddlösningar och batterilager.

Sparbanken Skåne

Sparbanken Skåne

Lund

Sparbanken Skåne är en lokalt närvarande bank. Vi vill förenkla livet för dig som företagare. Därför engagerar vi oss i ditt behov och skräddarsyr lösningar för just ditt företag. Våra specialister hjälper till med allt från finansiering och cash management till utlandsaffärer och pensionslösningar.

Sparbanken Skåne Arena

Sparbanken Skåne Arena

Lund

Sparbanken Skåne Arena – Lunds självklara mötesplats för 4-4000 personer! Arenan har med sitt centrala läge, generösa lokaler och sitt moderna utseende blivit ett nytt mötescentrum i stan.

Staples Connect

Staples Connect

Malmö

Staples Connect grundades i mitten av 90-talet och levererar idag rena IT konsulttjänster, servicetjänster av IT hårdvara, skrivare och multifunktionella produkter, konferensteknik och allt till detta tillhörande kringutrustning & teknik.

Tesla

Tesla

Malmö

Tesla grundades 2003 av en grupp ingenjörer i Silicon Valley som ville bevisa att elektriska bilar kan vara bättre än bensindrivna bilar. Med omedelbart vridmoment, fantastisk effekt och noll i utsläpp går Teslas bilar ej att jämföra med andra.

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB är ditt lokala och miljömedvetna elhandelsföretag. Företaget är helägt av Trelleborgs kommun och ska verka för att elpriserna ska vara så låga som möjligt med hänsyn till en miljömässigt bra och långsiktig elproduktion.

Webtree

Webtree

Helsingborg

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg.
Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner.
Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov.

Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs Fastigheter AB

Malmö/Lund/Helsingborg/Kph

Wihlborgs ska, med fokus på väl fungerande delmarknader i Öresundsregionen, äga, förvalta i egen regi och utveckla kommersiella fastigheter.