Utställare 22 oktober 2019

2nd Planet AB

2nd Planet AB

Vellinge

Det här är 2nd Planet

Academic Solutions AB

Academic Solutions AB

Lund

Academic Solutions kopplar samman företag/organisationer med studenter. Vi förmedlar studenter från universitet/högskolor som söker praktik, deltidsjobb, ska skriva sitt examensarbete eller andra typer av uppdrag som har en koppling till de år studenterna studerar.

Addera IT

Addera IT

Ängelholm

Vi skapar en trygg, säker och funktionell IT-miljö för ditt företag!
Vi förutser händelser och förebygger dem!
Addera IT är en helhetsleverantör av IT-tjänster och IT-produkter till företag.
Huvudkontor i Ängelholm
Teknik- och säljkontor i Trelleborg och Kristianstad.

Ålandsbanken Abp

Ålandsbanken Abp

Malmö

I Sverige har Ålandsbanken en nischstrategi med inriktning på entreprenörer, välbärgade familjer samt privatkunder med en lite större ekonomi. Vi erbjuder två koncept: Private Banking och Premium Banking®. Vi erbjuder även kapitalförvaltningstjänster för institutionella placerare.


Athlon Sweden

Athlon Sweden

Malmö

Vi specialiserar oss på era anställdas rörlighet och skapar skräddarsydda leasinglösningar som sparar tid, sänker kostnader, skapar kostnadskontroll och minimerar risk. Vi lyssnar på era önskemål och hjälper er att överkomma de utmaningar ni har inom fordonshantering.

Bakken

Bakken

Klampenborg

Bakken - Världens äldsta nöjespark - Alltid gratis entré

Beijer Byggmaterial i Lund AB

Beijer Byggmaterial i Lund AB

Lund

Försäljning av byggmaterial finns redan logotyp hos er

Bergkvarabuss AB

Bergkvarabuss AB

Arlöv

Bergkvarabuss-koncernen omsätter över 2 miljarder kronor och är ett av Sveriges största bussföretag. Företaget bedriver både kollektivtrafik och kommersiell beställningstrafik med en modern fordonspark bestående av ca 1250 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 2300 årsanställda.

Convini Sverige AB

Convini Sverige AB

SOLNA

Vi tror att pauser och trivsel på jobbet är något som är nödvändigt för att vardagen ska snurra. Mår medarbetarna bra, mår företaget bra. Vi erbjuder ett café, en närbutik och ett lunchställe – allt i en och samma lösning. Vi hjälper er även med riktigt gott kaffe och allt som hör fikapausen till.

CWS-boco Sweden AB

CWS-boco Sweden AB

Oskarström

Med innovativa och hållbara hyreslösningar bidrar CWS till en hälsosammare och säkrare morgondag. Vi marknadsför produkter och tjänster inom hygien, golvvård, arbetskläder, linne och vård. Sedan april 2019 arbetar alla serviceområden i företaget som en integrerad systemleverantör under namnet CWS.

EFL Executive Education

EFL Executive Education

Lund

EFL Executive Education – since 1969

EFL Executive Education ett av regionens starkaste varumärken för utbildningar till yrkesverksamma. Vi erbjuder såväl öppna program och kurser som skräddarsydda insatser inom management, ledarskap, ekonomi, styrelseutveckling och marknadsföring.

Elite Hotel Ideon

Elite Hotel Ideon

Lund

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, flexibla konferenslokaler samt gym och bastu. Hotellet är en inbjudande mötesplats i Lund med två restauranger och lobbybar.

Eventa Sjukvård AB

Eventa Sjukvård AB

Lomma

Eventa Sjukvård erbjuder sjukvårds- ambulans- och brandberedskap till publika evenemang. Försäljning och uthyrning av hjärtstartare och sjukvårdsmaterial samt utbildningar inom HLR, första hjälpen och brandskydd.

Falsterbo Kursgård

Falsterbo Kursgård

Höllviken

Välkommen till Falsterbo Kursgård, en trevlig och modern hotell- & konferensanläggning i Höllviken. Här får du uppleva underbar natur och njuta av den friska havsluften. Vi erbjuder den perfekta omgivningen för en givande konferens och vistelse!

Felestad New Wave Profile

Felestad New Wave Profile

Löddeköpinge

Sveriges Profilbyrå - Felestad
Vi hjälper dig att vara ditt varumärke, överallt och hela tiden.
Profilkläder-Arbetskläder-Profilprodukter-Företagsgåvor-Expo i ett Full Service Concept. Vi drivs av passion, engagemang samt leverera service utöver det vanliga.

Flädiegruppen

Flädiegruppen

Bjärred

Flädiegruppen består av fyra helägda dotterbolag; Flädie Mat & Vingård, Flädie Vinproduktion, Kulturen Restaurang & Konferens samt Bjerred Saltsjöbad Kallbadhus & Restaurang. Verksamheterna inkluderar hotell, restaurang, konferens, festvåning, vinproduktion och catering.

Flewid AB

Flewid AB

Stockholm

Flewid är en digital byrå med fokus på att den digitala profilen ska konvertera och frambringa den anda företaget har. Vi har mångårig erfarenhet av avancerad programmering och konverteringsoptimering.

Future Factor

Future Factor

Sorø

FutureFactor.dk är Skandinaviens största webshop med material för bättre utbildning, facilitering, inlärning och kunskapsutbyte.

Great Security Sverige AB

Great Security Sverige AB

Lund

Vi anpassar våra lösningar utifrån dina behov. Vi jobbar både på rikstäckande nivå och med lokala kunder. Hos oss får du innovativa säkerhetslösningar byggda på några av marknadens mest etablerade varumärken.
600 MKR omsättning - 350 anställda
24 kontor • 18 butiker

H43 Lund HF

H43 Lund HF

Lund

H43 Lund ska bedriva handbollsverksamhet för alla. Föreningen ska verka på barn-, ungdoms- och seniornivå. Varje individ ska erbjudas personlig utveckling i en trygg och socialt utformad miljö.

HMC Företagshälsa i Skåne AB

HMC Företagshälsa i Skåne AB

Arlöv

HMC Företagshälsa erbjuder komplett företagshälsovård som utgår ifrån en djup kompetens inom yrkesmedicin och arbetsmiljö i kombination med en välutvecklad livsstilsmedicin och fokus på att förstärka det friska.

HomeMaid AB

HomeMaid AB

Malmö/Lund

Rent hus från golv till tak! Vi vet hur det är att inte räcka till överallt! Det är därför vi på HomeMaid finns, Vi fixar det mesta - från städning och fönsterputsning till hämtning av barn och promenad med hunden. Vi underlättar er vardag både i hemmet och på kontoret.

Höörs Gästgifwaregård AB

Höörs Gästgifwaregård AB

Höör

Höörs Gästgifwaregård ligger på bästa läge i Höör vid charmiga Gamla Torg.
Hos oss kan ni att äta gott, sova gott, ha er konferens, besöka vårt spa eller uppleva något av alla våra arrangemang.

Kundpartner Syd AB

Kundpartner Syd AB

Ramlösa

Vi erbjuder alla servicetjänster inom städ – och internservice som du räknar med – och fler.
Vi är nya möjligheter. Flexibla och starka. Innovativa och säkra. Testa oss!
Addera nya fördelar med
Kundpartner Syd

Läns Alarm

Läns Alarm

Bjärred

Läns Alarm AB etablerades 1990 och är idag ett av Sveriges ledande installationsföretag av larm och säkerhetssystem. Hos våra 18 000 avtalskunder ansvarar vi för service och trygghet och vi levererar årligen omkring 1 500 säkerhetslösningar till företag och fastigheter.

Lokaltidningen i Lund

Lokaltidningen i Lund

Arlöv

Lokaltidningen Mediacenter producerar tidningar till hela Skåne och erbjuder olika marknasföringslösningar även digitalt.

Lunds kommun

Lunds kommun

Lund

Upphandlingsenheten i Lunds kommun upphandlar och förvaltar ett stort antal ramavtal. Upphandlingsenheten strävar efter att knyta goda leverantörskontakter och upprätthålla dessa.

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks

Malmö

Upplevelse - Relation-Exponering

MatHem

MatHem

Arlöv

MatHem är en stor dagligvaruhandel på nätet med över 12.000 artiklar i
sortimentet. Vi har köpt upp Fruktbudet så numera är vi ett bolag med ett brett utbud till både företag - och privat-kunder.

Megamix Fest & Event AB

Megamix Fest & Event AB

Höllviken

Fest & Eventkoordinering i Skåne.
Omfattande nätverk i eventbranschen.
Skräddarsyr varje event med omtanke.

Moll Wendén Advokatbyrå AB

Moll Wendén Advokatbyrå AB

Malmö

Vi är specialister på affärsjuridik. Vårt kontor finner du i Malmö men vi arbetar över hela Sverige och internationellt. Våra specialistområden är: Arbetsrätt, entreprenadrätt, fastighetsrätt, offentlig upphandling, immaterialrätt, företagsöverlåtelser, investeringar samt tvistelösning.

Montico HR Partner AB

Montico HR Partner AB

Malmö

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.

Ninfea Ledarutveckling AB

Ninfea Ledarutveckling AB

Tågarp

Från arbetsplats till lyckoplats
Individuell coaching
Teamutveckling
Ledarutveckling

Nordtrend

Nordtrend

Malmö

NORDTREND - BE YOUR BRAND

Andas ditt varumärke
Vi är idékonsulter med fokus på profilmarknadsföring.
Vi levererar inspiration och profilprodukter med syfte att öka Er lönsamhet.

Norlandia

Norlandia

Skåne

Norlandia erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom förskolor, patienthotell och äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Ny Insikt AB

Ny Insikt AB

Lund

Ny Insikt verkar som ”bryggan mellan det hårda och det mjuka” och erbjuder tjänster inom personlig utveckling och självledarskap.

Genom förebyggande arbete inom psykosocial hälsa som inspirationsföredrag, kurser, samtal får deltagarna nya insikter och blir bättre på att leda sig själv och andra.

Qnister

Qnister

Jönköping

Vi på Qnister brinner för att göra krångliga saker enkelt. Och vi vet att företagen brinner för sin kärnverksamhet och inte lagar och regler. Som första steg i vår vision att förenkla juridiken utvecklade vi produkter och tjänster kopplade till GDPR.

Roi Rekrytering

Roi Rekrytering

Malmö

Vi tänker annorlunda!

På Roi Rekrytering har vi en lite annan syn på hur rekryteringar fungerar enklast och bäst. Det vi kan göra bättre och effektivare än ni, det tar vi hand om och det ni gör bäst själva det gör ni. Vi vet att detta ökar chanserna för att rekryteringen blir rätt.

Särnmark Personig assistans

Särnmark Personig assistans

Höör

Personlig assistans för funktionshindrade

Scandic Star Lund

Scandic Star Lund

Lund

Scandic Star i Lund har en stor nyrenoverad konferensavdelning som kan ta emot allt från det lilla mötet upp till den stora kongressen på 450 personer. Våra mötesrådgivare bistår dig i planeringen och ger förslag på spännande aktiviteter. Allt för att ditt möte ska bli så bra och effektivt.

Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar. Utifrån vårt breda utbud av tjänster utfo

Seeable Media AB

Seeable Media AB

Malmö

Konsultbolag specialiserat på marknadsutveckling genom digitala plattformar med strategisk och operativ kapacitet.

Skånes Fotbollförbund

Skånes Fotbollförbund

Soeco Kontorsmöbler AB

Soeco Kontorsmöbler AB

Dalby

Soeco är en fullservicepartner när det gäller kontorsinredningar och kontorsmöbler. Vi utgår från ett hållbarhetsperspektiv och säljer i första hand återbrukade möbler som vi klär om, lackerar om, fanerar om så att ditt kontor ser ut som nytt men kostar som begagnat.

Sparbanken Skåne

Sparbanken Skåne

Lund

Sparbanken Skåne är en lokalt närvarande bank. Vi vill förenkla livet för dig som företagare. Därför engagerar vi oss i ditt behov och skräddarsyr lösningar för just ditt företag. Våra specialister hjälper till med allt från finansiering och cash management till utlandsaffärer och pensionslösningar.

Städax AB

Städax AB

Helsingborg

Vi utför städtjänster och fönsterputs till kommun, landsting, universitet och privata företag och personer.

StudentConsulting AB

StudentConsulting AB

Malmö

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 554 personer ut i jobb. Vi har ett nätverk på 400 000 kandidater.

Tidningen HALLÅ

Tidningen HALLÅ

Malmö, Lund, Lomma, Kävlinge

Hallå är en lokal veckotidning med fokus på positiva nyheter.

Vi strävar efter att göra varje nummer av tidningen inspirerande och vi förmedlar goda nyheter genom att skriva om människorna som bor i respektive kommun.

Trelleborgs Energiförsäljning

Trelleborgs Energiförsäljning

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB (TEFAB) är ett elbolag med långsiktigt låga och stabila elpriser.

TRR Trygghetsrådet

TRR Trygghetsrådet

MALMÖ

TRR Trygghetsrådet ägs av PTK och Svenskt Näringsliv. Vi stöttar uppsagda tjänstemän med personlig rådgivning, seminarier och praktiska övningar.
Vi stöttar företag - före, under och efter en omställning.

Tryckeri AB CA Andersson

Tryckeri AB CA Andersson

Malmö

På CA Andersson har vi kompetens och resurser att hjälpa dig med så gott som alla kommunikationslösningar. Digitalt och analogt. Tryck, webb, displaymaterial, design, art work, crossmedia, direct marketing, logistik, lager, e-handelslösningar, distribution…
Allt under ett tak. En kontakt, ett möte.

Webtree

Webtree

Helsingborg

Webtree AB är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just era behov.

Wikan Personal

Wikan Personal

Lund

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag med kompetent och välmotiverad personal. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

World Trade Center

World Trade Center

Lund

Välkommen till World Trade Center - en plats för tillväxt. En mötesplats på ett strategiskt läge med hög tillgänglighet och professionell service. Här flyttar du in i nybyggda moderna kontor där varje kvadratmeter anpassas efter era speciella önskemål - från ABW till flera hundra kvadrat.