Utställare 23 oktober 2018

AcademicSolutions AB

AcademicSolutions AB

Lund

Vi förser verksamheter med talangfulla studenter. På vår plattform kan företag och organisationer utlysa olika studentuppdrag; exjobb, praktik, projekt och tjänster som studentmedarbetare. Vi hjälper er att hitta dem!

Accustor

Accustor

Staffanstorp

Accustor utrustar allt som rullar. Tillsammans med dig som kund tar vi fram den perfekta lösningen för ditt syfte. Vi på Accustor har lång erfarenhet inom branschen och vi använder enbart produkter av högsta kvalité.

Activion Active Environments AB

Activion Active Environments AB

Lund

Activion levererar Aktiva kontor som förbättrar era resultat och motverkar sjukskrivningar. Forskningen visar att hjärnan presterar betydligt bättre när vi bryter stillasittandet och blir mer aktiva. Samtidigt motverkas ohälsa och sjuskrivningar.

Addera IT AB

Addera IT AB

Ängelholm

Vi hjälper företag att öka sitt affärsvärde och konkurrenskraft. Vi har ett stort fokus på att lösa dina problem och behov inom IT. Hos oss kan du välja mellan molntjänster eller tjänster produceras de i vårt datacenter för att ha full kontroll över era IT-system.

Ågab Syd AB

Malmö

Ågab bedriver transp,, mottagning, förädling och försäljning av avfalls- och markfraktioner mestadels via företag inom bygg och anläggning. Vi har 4 terminaler i Mö, Lund och Ystad. Vi riktar oss även till privatpersoner för försäljning av våra produkter. Uthyrning & försälj. av container & storsäck

Alpha Vitae ab

Alpha Vitae ab

Kävlinge

Alpha Vitae har sedan 2002 framgångsrikt arbetat med arbetsmiljöfrågor.
Ett samarbete med oss främjar produktivitet och hälsa hos både människa och organisation.
Er arbetsmiljö vår passion!

Aspia AB

Aspia AB

Lund

Vi är ett helt nytt bolag med 1450 anställda och 169 års erfarenhet av alla de tjänster du behöver för att lyckas med ditt företagande. Vi erbjuder en mängd tjänster inom redovisning, lön & personal, rådgivning samt vårt molnbaserade affärssystem MyBusiness - för företagandets alla faser.

Assistanspoolen

Assistanspoolen

Helsingborg

Assistanspoolens vision är att vara ett modernt och nytänkande omsorgsföretag med stadigvarande tillväxt där Assistanspoolen är med och utvecklar branschen.

Baker Tilly

Baker Tilly

Lund

Redovisning, revision och rådgivning till små och medelstora företag.

Barsebäck Resort

Barsebäck Resort

Löddeköpinge

På Barsebäck Resort arrangerar du konferensen, spelar golf på Sveriges bästa banor och njuter av vår fantastiska mat. Barsebäck Resort står för hög klass inom alla verksamhetsgrenarna. Våra golfbanor håller europeisk toppklass.

Beijer Byggmaterial AB

Beijer Byggmaterial AB

Lund

Försäljning av Byggmaterial o system därtill

Bubbla idébyrå

Bubbla idébyrå

Helsingborg

Vi hjälper er med idé, strategi och koncept, skapar kampanjer, broschyrer, mässmaterial, och kommunicerar ut ert varumärke och budskap i sociala medier och på webben. På Bubbla har varje kompetens minst femton års erfarenhet av marknadsföring.

CC IT

CC IT

Malmö

CC IT vi skapar, underhåller och tar hand om driften för dina IT-lösningar, både mjukvara och hårdvara.

Tack vare våra långvariga samarbeten med marknadens ledande leverantörer, kan vi erbjuda moderna, stabila och kostnadseffektiva lösningar som passar just er verksamhet.

Comprehensivus AB

Comprehensivus AB

MALMÖ

Comprehensivus AB med bifirmorna RMK Bemanning och Active Travel Africa driver rekrytering av och bemanning med pensionärer för privat- och företagsmarknad och också aktivitesresor till Östra- och Södra Afrika. Resor som skräddarsys för incentiveresor och konferenser kombinerade med teambuilding

CWS-boco Sweden AB

CWS-boco Sweden AB

Oskarström

CWS-boco erbjuder ett brett sortiment av funktionella och säkra arbetskläder för industri, vård och verkstad. Vi vet vad som krävs och hjälper dig att göra rätt val till varje medarbetare. Du hyr – vi hämtar, tvättar, lagar och levererar. Vår logistik möjliggör korrekta leveranser efter dina behov.

Davego, Ren trivsel. Städ och service

Davego, Ren trivsel. Städ och service

Malmö

Davego, Ren trivsel. Ett ödmjukt effektivt städ och serviceföretag som vänder sig till både privatpersoner samt företag, Våra tilläggstjänster levereras av branschkunniga samarbetspartners. Stor vikt läggs vid kvalitét både mot kund och våra medarbetare. Vi älskar perfektion, enkelhet och smidighet!

Din bil Syd AB/ Volkswagen

Din bil Syd AB/ Volkswagen

Lund

verksamhet som avser drift av handels-, verkstads- och garagerörelse inom bilbranschen och därvid försäljning och representation av Volkswagen-koncernens produktsortiment i Skåne-området.

EFL - Excutive Foundation Lund

EFL - Excutive Foundation Lund

Lund

EFL – vi utvecklar människor som utvecklar företag
Grundades 1969 och är en stiftelse vid Lunds universitet.
Vi vänder oss till yrkesverksamma med utbildningar inom bla affärskunskap, ekonomi, ledarskap, teknik och bolagsstyrning. Flaggskeppet är Executive MBA. Ca 90 medlemsföretag.

Elgiganten AB

Elgiganten AB

Malmö/Lund

Som företagskund hos Elgiganten erbjuder en personlig kontakt i något av våra företagscenter. Vår vision är att alltid finnas nära dig som kund och vara en totalleverantör för din verksamhet. Alla känner till våra låga priser. Men vi tycker att fler borde känna till vår dedikerade B2B-avdelning.

Er Redovisning

Er Redovisning

Lund

Redovisning och ekonomisk rådgivning till mindre och medelstora företag. Stort fokus på hög kvalitet i vårt arbete och hög kunskap när våra kunder behöver hjälp och råd.

Eventa Sjukvård AB

Eventa Sjukvård AB

Lomma

Eventa Sjukvård erbjuder sjukvårds- ambulans- och brandberedskap till publika evenemang. Försäljning och uthyrning av hjärtstartare och sjukvårdsmaterial samt utbildningar inom HLR, första hjälpen och brandskydd.

Felestad New Wave Profile

Felestad New Wave Profile

Löddeköpinge

Vi hjälper dig att vara ditt varumärke, över allt och hela tiden!
Profilkläder-Arbetskläder-Profilprodukter-Företagsgåvor-Expo i ett Full Service Concept. Vi är ett team på 28 professionella och glada medarbetare som drivs av passion, stort engagemang samt levererar service utöver det vanliga.

Förenade Bil

Förenade Bil

Malmö/Lund

Välkommen till Förenade Bil! Vi är återförsäljare av BMW och MINI i Skåne. Vi finns i Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm och Kristianstad med nöjda kunder sedan 1921.

Fruktkorgar Syd

Fruktkorgar Syd

Malmö

Vårt mål är att erbjuda och i samråd med kunder utveckla vår service. Vår vision är att erbjuda högkvalitativ frukt och förgylla arbetsplatsens trivsel. Vi eftersträvar att kunna leverera frukt och erbjuda god service till just din arbetsplats. Vi håller och levererar vad vi lovar och du kan räkna med att vi utgår från dina önskemål. Vår flexibilitet kommer väl till nytta om du och ditt företag har särskilda önskemål och behov.

GA Mänsklig Omtanke

GA Mänsklig Omtanke

Åstorp

Jag är en Första hjälpen Hjärt-lungräddnings instruktör certifierad av Röda Korset,
d.v.s. Jag ger personalen på olika företag säkerhet om något skulle hända på deras arbetsplats eller i vardagen.

H43 Lund HF

H43 Lund HF

Lund

H43 Lund ska bedriva handbollsverksamhet för alla. Föreningen ska verka på barn-, ungdoms- och seniornivå. Varje individ ska erbjudas personlig utveckling i en trygg och socialt utformad miljö.

Hallå AB

Hallå AB

Lund

Tidning

HC Meetings Ab

HC Meetings Ab

Malmö

1916 ritade Ivar Callmander sitt mest betydelsefulla verk, Hovrätten över Skåne och Blekinge. Mitt i Malmö, i kanten av Slottsparken på egen tomt med kanalen som närmsta granne. 100 år senare står High Court redo för konferenser, event och festligheter i en byggnad skapad för seriösa möten.

Hedbergs Bil AB

Hedbergs Bil AB

MALMÖ

Hebergs FordStore är en av Sveriges största återförsäljare av Ford,
med över 90 års erfarenhet av Ford!
Vi erbjuder ett brett program av både transport och personbilar.
Vår serviceinriktade och välutbildade personal hittar du på våra
serviceverkstäder i Malmö, Lund och Helsingborg.

HomeMaid AB

HomeMaid AB

Malmö/Lund

Rent hus från golv till tak! Vi vet hur det är att inte räcka till överallt! Det är därför vi på HomeMaid finns, Vi fixar det mesta - från städning och fönsterputsning till hämtning av barn och promenad med hunden. Vi underlättar er vardag både i hemmet och på kontoret.

HOTEL ÖRESUND CONFERENCE & SPA

HOTEL ÖRESUND CONFERENCE & SPA

Landskrona

I Landskronas absoluta hjärta, i direkt kontakt med vattnet byggs nu nya Hotel Öresund Conference & Spa. Anläggningen kommer att stå klar den 1 oktober och det kommer att finnas 125 rum, sju flexibla konferensutrymmen med plats till 2 till 220 personer samt spa med utomhuspool.

Kaffeknappen

Kaffeknappen

Malmö

Kaffeknappen erbjuder anpassade fikalösningar av högsta kvalitet till Sveriges alla arbetsplatser.

KC Motors AB

KC Motors AB

Malmö

Försäljning av nya/beg Kia bilar. Vi erbjuder tjänster som Kia originalservice, bilfinansiering, privatleasing och leasing för företagsbilar.

Kia är idag Sveriges 3:e största bilmärke med Sveriges längsta nybilsgaranti
på 7år.

KFX HR-partner

KFX HR-partner

Malmö

KFX HR-partner är ett av landets äldsta bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är en trygg HR-partner som varit aktiva i över 30 år. Vårt fokus är alltid att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och personal. Det kräver att vi är lyhörda och ständigt anpassar oss.

KP SYD KB

KP SYD KB

Malmö

Din kompletta städ och kontorsfackhandel! KP är ett företag som har varit i branschen i över 80 år. Vi är idag nästan 25 anställda som ser till att våra kunder är nöjda. Vi är delägare i RKV, en frivillig kontors- fackhandelskedja som omsätter ca 1,5 miljarder kr.

Kz Bevakning & Säkerhetstjänst AB

Kz Bevakning & Säkerhetstjänst AB

Staffanstorp

KZ Bevakning & Säkerhetstjänst AB är av SBSC certifierad anläggarfirma inom såväl brand som inbrott. Vi installerar och servar brandlarm, inbrottslarm, CCTV, passagesystem och annan säkerhetsutrustning som t ex specialanpassade galler och vandalskydd, säkerhetsfilm m m.

Läns Alarm AB

Läns Alarm AB

Borgeby

Läns Alarm AB är en säkerhetsleverantör som riktar sig till små och medelstora företag.

Våra fokusområden är Inbrottslarm, Brandlarm, Kameraövervakning och Passersystem.

Länsförsäkringar Skåne

Länsförsäkringar Skåne

Lund

Länsförsäkringar Skåne är ett kundägt Skånskt företag som levererar helhetslösningar inom Försäkring, Tjänstepension, Bank och Fastighetsförmedling

Lime Technologies

Lime Technologies

Lund

På Lundalogik älskar vi CRM! Vi har glimten i ögat och över tjugofem års erfarenhet av marknaden för CRM, kundvård och säljstöd. Under åren har vi hjälpt över 7000 företag att få koll på sina kunder, affärer, projekt och inte minst sig själva. Med oss får du ut maximalt av din CRM-investering.

Lingua Suecia AB

Lingua Suecia AB

Lund

Lingua Suecia utbildar i svenska för utländsk personal. Har du personal som behöver förbättra sin svenska, kan vi hjälpa dig. Tillsammans med dig som arbetsgivare gör vi upp en kurs utifrån behov och önskemål. Vi kan t.ex. ha yrkessvenska och förbättra uttal.
LN Fönsterputs & Persienn AB

LN Fönsterputs & Persienn AB

Malmö

LN Fönsterputs & Persienn har verkat i Sydvästra Skåne sedan 1993. Vi erbjuder fönsterputsning, solskyddsmontering, fastighetsservice och fasadtvätt i Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Under dagen kommer vi ha fina erbjudande på Solskydd som markiser, persienner, rullgardiner.Logent AB

Logent AB

Malmö

Genom vår samlade kompetens & vårt kompletta tjänsteutbud, erbjuder vi helhetslösningar för hela logistikkedjan. Vårt erbjudande innefattar tjänster &branschlösningar inom tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn&Hub & Kompetens.  Vi kan vara en del i din verksamhet eller ta helhetslösningar.

Lokaltidningen

Lokaltidningen

Hela Skåne

Lokaltidningen älskar det lokala livet och de små lokala nyheterna!
Lokaltidningen har 26 olika tidningen runt om i Skåne. Den delas ut till samtliga hushåll i Skåne, även dem som säger nej tack till reklam. Totalt når vi över 600.000 hushåll varje vecka.

Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera är ett fantastiskt funkispalats med en av Europas största scener. En magnifik miljö för grupp- och företagsevenemang. Besök våra föreställningar, gå en visning bakom kulisserna eller låt oss arrangera ert nästa kundevent, konferens jubileum eller fest.

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks

Malmö

MatHem

MatHem

Arlöv

MatHem är en stor dagligvaruhandel på nätet med över 12.000 artiklar i
sortimentet. Vi har köpt upp Fruktbudet så numera är vi ett bolag med ett brett utbud till både företag - och privat-kunder.

Mazars SET Revisionsbyrå

Mazars SET Revisionsbyrå

Lund

Revisionsbyrå

MedLearn AB

MedLearn AB

Lund

MedLearn AB erbjuder företagsutbildningar med fokus på hälsa, vård och omsorg. Vi samarbetar med många branscher som vill ligga i framkant med att fylla deras kunskapsglapp för att kunna möta de nya förutsättningarna som råder på arbetsmarknaden.

Gör skillnad tillsammans med oss!

Microbus Electronic Service AB

Microbus Electronic Service AB

Arlöv

Microbus är ett teknikbolag med egen utveckling och tillverkning av LED displayer. Våra LED skärmar används bland annat inom reklam, logistik och på arenor. Microbus levererar stora fullgrafiska skärmar för fasader och vägar. Vi hjälper er att sticka ut ur mängden genom att synas där kunderna finns.

Modifinder AB

Modifinder AB

Malmö

Vi får dig att synas på Google!
Vårt team av SEO-experter i Malmö ligger i framkanten av de allra senaste strategierna som fungerar för sökmotoroptimering. Vi implementerar hållbar SEO för att säkerställa stabila resultat som fungerar både idag och i framtiden.

Montico HR Partner AB

Montico HR Partner AB

Malmö

Montico är helhetsleverantör inom Human Resources och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, verksamhetsutveckling, omställning och rådgivning.
Med 20 års verksamhet är vi väl etablerade och auktoriserade inom samtliga våra verksamhetsområden.

www.montico.se/om-montico/

Mortensen Media AB

Mortensen Media AB

Malmö

Vi är en kommunikations och marknadsföringsbyrå med kontor i Sverige och Danmark. Det vi erbjuder en helhetslösning inom marknadsföring. Från ax till limpa. Allt ifrån rådgivning till definierade produkter såsom anpassade marknadsföringsplaner, professionella hemsidor, synlighet på Google mm.

Nordic Sea Winery

Nordic Sea Winery

Simrishamn

NORDIC SEA WINERY är Nordens största vinproducent. Här finns vinbar, restaurang, uteservering & showroom i spektakulär miljö. Utmärkt till event och konferens. Guidade turer, vinprovning och mat med säsongens råvaror för såväl privatperson, grupp eller företag. Dagens lunch mån-lör. Öppet året runt.

Nordtrend AB

Nordtrend AB

Malmö

NORDTREND - BE YOUR BRAND

Vi hjälper Er att andas ert varumärke.

Vi analyserar ert behov och utvecklar profilprodukter och lösningar som hjälper er att skapa tillväxt & förtroende för ert varumärke. Vi kan hjälpa er att skapa en helhetslösning för hur ni kan nå framgång med er kommunikation och era relationer.

Vikten av att vara unik har aldrig varit viktigare, dagligen möter företag som privatpersoner fler budskap än någonsin. Att styra bilden av sitt varumärket kan vara avgörande för att göra mer affärer.

Vi har Showroom och kontor i Malmö-Välkommen!

Nötesjö Konferenshotell

Nötesjö Konferenshotell

Svedala

I det stillsamma Nötesjö finns
en av Sveriges bästa konferensmiljöer
med allt du behöver för
en lyckad konferens eller kickoff.
Ljusa, fina lokaler med plats för
upp till 80 personer och en restaurang
med det bästa från varje
årstid.

Office Management

Office Management

Malmö

Office Management är en helhetsleverantör inom IT, kommunikation och kontor. Vi hjälper företag med att kapa leverantörsflödet och effektivisera kontorsdriften.

Optimera Svenska AB/Lund

Optimera Svenska AB/Lund

Lund

Optimera skall vara den mest innovativa,professionella och effektiva bygghandelskedjan i Sverige med inriktning på proffs.

Øresunddirektbusiness

Øresunddirektbusiness

Malmö

Øresunddirekt är en offentlig dansk-svensk informationstjänst för invånare och företag i Öresundsregionen. För företag finns www.oresunddirektbusiness.com - företagens guide till rekrytering, företagsetablering samt handel tvärs över sundet. Företag kan även boka kostnadsfri företagsrådgivning.

Park Inn by Radisson

Park Inn by Radisson

Lund

Hotell & Restaurang

Powerfans AB

Powerfans AB

Vellinge

Powerfans är Sveriges snällaste återförsäljare av elavtal och telekom, vi erbjuder våra kunder samma eller bättre priser än de har idag plus att vi delar med oss av vår intäkt för avtalet till den välgörenhet eller idrottsförening som kunden vill stödja!

Rekomo malmö

Rekomo malmö

Malmö

Det är vi med den gröna loggan som för tankarna till hållbarhet och kontorsinredning. Vår affärsidé är enkel. Kvalitativa möbler till ett bra pris. Våra kunder tänker på miljön när de handlar av oss. Ett slutet kretslopp där vi återanvänder så mycket som möjligt utan att tumma på kvalitén

ROI Rekrytering

ROI Rekrytering

Malmö

Vi hjälper dig med det som du behöver hjälp med i rekryteringsprocessen - inget annat. Vill du hantera rekryteringen själv så erbjuder vi kostnadseffektiva paketlösningar, Kostnadsfria mallar, manualer, e-utbildningar. GDPR- säkrat verktyg. Vi har även traditionella rekryteringtjänster såsom search.

Säkert Företag Sverige AB

Säkert Företag Sverige AB

Malmö

Säkert Företag analyserar och åtgärdar risk, hot och säkerhetsfrågor inom företag, organisationer och offentlig förvaltning. Vi är ett moderbolag till Sydsec Bevakning AB. Vi som arbetar på Säkert Företag är dataskyddsstrateger, ekonomer, GDPR konsulter, säkerhetssamordnare, säkerhetschefer, etc.

Saldab IT AB

Saldab IT AB

Malmö

Vi på Saldab har mer än 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift. Vi älskar teknik och har ständigt örat mot rälsen för att upptäcka nya innovativa lösningar som våra kunder kan ha nytta av.

Scandic Star Lund

Scandic Star Lund

Lund

Håll nästa möte eller event i historisk miljö, bara 15 minuter från Malmö flygplats. Centralt med korsvirkeshus, shopping och restauranger runt hörnet. Träna i gymmet, slappna av i bastun och ta ett dopp i vår pool. Bilen parkerar du avgiftsfritt hos oss

Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är helhetsleverantör inom personell, teknisk och fysisk säkerhet. Vi har säkerhetslösningar för alla verksamheter och behov.

Sekretesso AB

Sekretesso AB

Malmö

Sekretesso AB hjälper alla typer av företag och organisationer med destruktion av papper. Våra kunder abonnerar på sekretessbehållare som töms månadsvis eller efter avrop. Sekretesso bistår även med sekretesskärl vid enstaka tillfällen t.ex vid utrensning av arkiv eller vid avveckling.

Sellcom

Sellcom

Limhamn

Vi är en oberoende helhetsleverantör inom Telekommunikation, Växel, Fordonslösningar och Hårdvara.

Vi samarbetar med Sveriges största operatörer och leverantörer.
Med bred produktportfölj och noggrann behovsanalys jämför vi marknaden och tar fram det bästa alternativet pris och funktionsmässigt.

Skånes Sjukvårdstjänst AB

Skånes Sjukvårdstjänst AB

LÖDDEKÖPINGE

Skånes Sjukvårdstjänst bedriver verksamhet inom utbildning, bemanning av vårdpersonal, eventsäkerhet samt försäljning av sjukvårdsprodukter och hjärtstartare..
Vi utbildar inom första hjälpen och hjärt och lungräddning, hot och våld och brand.

Skånetrafiken

Skånetrafiken

Hässleholm

Hållbara tjänsteresor med Skånetrafiken

Nu kan du köpa och administrera resor med vår nya företagstjänst. Som företag, kommun eller organisation kan du enkelt köpa biljetter via skanetrafiken.se och skicka till anställdas och besökares mobiltelefoner.

Skånska Energi AB

Skånska Energi AB

Södra Sandby

Vi är en energikoncern som producerar och levererar förnybar energi och klimatvänliga energilösningar till privatpersoner och företag. All energi vi säljer kommer från förnybara källor – 100% sol och vatten.

Skånska Energilösningar AB

Skånska Energilösningar AB

Södra Sandby

Skånska Energilösningar erbjuder marknaden kompletta energilösningar för värme och kyla till fastigheter i olika storlek. I vårt produktsortiment finns geoenergi, värmepumpar, service, solceller, laddlösningar och batterilager.

SOECO KONTORSMÖBLER AB

SOECO KONTORSMÖBLER AB

Dalby

Soeco är ett fullserviceföretag baserat på hållbarhet och återvinning. Vi köper upp begagnade kontorsmöbler som vi renoverar, klär om, lackerar om så att gammalt blir till nytt, till långt under halva nypriset. Vi är 28 anställda med 4 heltidsanställda tapetserare och 4 leveransteam.

Sparbanken Skåne

Sparbanken Skåne

Lund

Sparbanken Skåne är en lokalt närvarande bank. Vi vill förenkla livet för dig som företagare. Därför engagerar vi oss i ditt behov och skräddarsyr lösningar för just ditt företag. Våra specialister hjälper till med allt från finansiering och cash management till utlandsaffärer och pensionslösningar.

Sparbanken Skåne Arena

Sparbanken Skåne Arena

Lund

Sparbanken Skåne Arena – Lunds självklara mötesplats för 4-4000 personer! Arenan har med sitt centrala läge, generösa lokaler och sitt moderna utseende blivit ett nytt mötescentrum i stan.

Staples Connect

Staples Connect

Malmö

Staples Connect grundades i mitten av 90-talet och levererar idag rena IT konsulttjänster, servicetjänster av IT hårdvara, skrivare och multifunktionella produkter, konferensteknik och allt till detta tillhörande kringutrustning & teknik.

StudentConsulting AB

StudentConsulting AB

Lund

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har branschens nöjdaste kunder för tredje året i rad enligt NKI-undersökning gjord av Evimetrix.

Swoscom AB

Swoscom AB

Lund

Vi hjälper dig som är på väg till molnet eller redan är där. Våra viktigaste affärsområden är design, införande och drift av molntjänster och outsourcingtjänster, skydd av företagsdata, tillgänglighet, licenshantering och IT-rådgivning.

Sydassistans

Sydassistans

Malmö

Sydassistans är ett väletablerat familjeföretag med lång egenupplevd erfarenhet av personlig assistans. Vi startade 1994.

Vår kunskap och engagemang ställer vi gärna till ditt förfogande.

Som arbetsgivare åt över 350 personliga assistenter är vi en stor och respekterad aktör på marknaden.

Tesla

Tesla

Malmö

Tesla grundades 2003 av en grupp ingenjörer i Silicon Valley som ville bevisa att elektriska bilar kan vara bättre än bensindrivna bilar. Med omedelbart vridmoment, fantastisk effekt och noll i utsläpp går Teslas bilar ej att jämföra med andra.

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB är ditt lokala och miljömedvetna elhandelsföretag. Företaget är helägt av Trelleborgs kommun och ska verka för att elpriserna ska vara så låga som möjligt med hänsyn till en miljömässigt bra och långsiktig elproduktion.

Tryckeri AB CA Andersson

Tryckeri AB CA Andersson

Malmö

KOMMUNICERA MERA Och nå ut med ditt budskap. Vi hjälper dig, hela vägen från idé till produktion – oavsett kanal. Tryck, webb, displaymaterial, design, art work, crossmedia, direct marketing, logistik, lager, e-handelslösningar, distribution… Nu kan du också beställa produkter direkt i vår webbshop.

Veterankraft

Veterankraft

Lund

Vi hyr ut marknadens mest erfarna medarbetare till företag när det uppstår tillfälliga och längre behov av kvalificerad personal. Företagen får en kort startsträcka, betalar endast för utnyttjade timmar samt en lojal, flexibel och kompetent medarbetare.

Videoakademin

Videoakademin

Malmö

Alla kan filma! Videoakademin arrangerar utbildningar för organisationer som vill producera film in-house. Vi kan hjälpa dig att lösa alla tänkbara uppgifter inom film och rörlig bild. Alla våra utbildare är film- och TV-proffs som omfamnar möjligheterna som den nya tekniken ger.

Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs Fastigheter AB

Malmö/Lund/Helsingborg/Kph

Wihlborgs ska, med fokus på väl fungerande delmarknader i Öresundsregionen, äga, förvalta i egen regi och utveckla kommersiella fastigheter.

World Trade Center

World Trade Center

Lund

Välkommen till World Trade Center - en plats för tillväxt. En mötesplats på ett strategiskt läge med hög tillgänglighet och professionell service. Här flyttar du in i nybyggda moderna kontor där varje kvadratmeter anpassas efter era speciella önskemål - från ABW till flera hundra kvadrat.

XLNT Travel Malmö

XLNT Travel Malmö

Malmö

Affärsresebyrå med grupp och konferensverksamhet. Finns i Malmö, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå och Skellefteå. Vi arbetar med hela travel managment lösningen för företag som reser i sitt yrke. På grupp och konferenssidan skräddarsyr vi lösningar efter kundens behov.