Affärsnätverk

PLATTFORM FÖR NYA AFFÄRER

Affärsfokus Lunds affärsnätverk är en stabil plattform för affärsskapande och relationsutvecklande. Med många intressanta företag inom flera branscher skapas möjligheter att nå ut med sin produkt samt att hitta nya intressanta leverantörsupplägg inom exempelvis bank, IT och logistik.

MEDLEMSSKAP

Ett medlemskap i Affärsfokus Lund ger dig och ditt företag utmärkta affärsmöjligheter oavsett om målet är att bredda ditt nätverk eller stärka ditt varumärke. Kostnaden för ett medlemskap är 2700 kronor/ kalenderår (exkl. moms) och då får man tillgång till ett värdefullt kontaktnät och ett attraktivt aktivitetsutbud som ständigt utvecklas.

ATTRAKTIVT AKTIVITETSUTBUD

Affärsfokus Lund erbjuder ett attraktivt aktivitetsutbud med syfte att möjliggöra nya affärer för nätverkets medlemmar. Grundstommen i verksamheten är nätverksmöten som hålls kontinuerligt under hela året. Två gånger om året arrangeras en stor B2B-mässa för näringslivet i Öresundsregionen. Arrangemanget äger rum på Sparbanken Skåne Arena i Lund.

NÄTVERKSTRÄFFAR

Att träffas i en avkopplande och otvungen miljö är mycket uppskattat bland våra medlemmar. Därför erbjuder vi varje år ett antal träffar under lättare former. Det kan röra sig om allt från en trevlig föreläsning till en lättsam After Work timme.

NÄTVERKSLUNCHER

Nätverksluncherna arrangeras en gång i månaden, Vi träffas i en trevlig atmosfär för att över lunchen knyta nya kontakter och göra affärer. Därtill följer en kortare gästföreläsning som är tänkt att skänka inspiration i vardagen. Några gånger om året gästar vi dessutom ett annat affärsnätverk i regionen i samband med en nätverkslunch.

FÖR DIG SOM VILL VETA MER OM OSS

Är du intresserad av att veta mer om Affärsfokus Lund är du hjärtligt välkommen till en av våra informationsmöten. Vi bjuder på en frukost och en intressant presentation om vårt affärsnätverk, hur vi driva det och vad som skiljer det från andra nätverk samt vilka fördelar du får av ett medlemskap.

Plats: Sparbanken Skåne Arena i Lund

Tid: 07.30-08.30

Barbro Bengtsson
barbro.bengtsson@affarsfokuslund.se
073-301 93 90