Utställare 25 april 2024

Sparbanken Skåne Arena

Sparbanken Skåne Arena

Lund

Sparbanken Skåne Arena – Lunds självklara mötesplats för 4-4000 personer! Arenan har med sitt centrala läge, generösa lokaler och sitt moderna utseende blivit ett nytt mötescentrum i stan.
Stiftelsen Lunds Nyföretagarcentrum

Stiftelsen Lunds Nyföretagarcentrum

Lund

Vi hjälper entreprenörer att starta företag genom kostnadsfri, konfidentiell och neutral rådgivning. Ungefär 20-25% av regionens nystartade företag får årligen hjälp genom oss. De som använder oss skapar långlivade, lönsamma och hållbara företag.
Strawberry

Strawberry

Malmö

Strawberry är inte som vilket företag som helst. Vi är en rebell inom hotellbranschen, med ett varmt bultande hjärta. Vi bygger vår verksamhet på tre lika viktiga och samspelande pelare: People, Planet och Profit.
Vitec MV AB

Vitec MV AB

Malmö

Vitec MV är en nordisk softwareverksamhet med bas i Odense, och dotterbolag i Norge och Sverige. Vi utvecklar digitala läs- och skrivstödsverktyg för dyslektiker och andra med läs- och skrivsvårigheter. Både inom utbildningsområdet och för arbetslivet. Vi är en del av Vitec Software Group AB.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webbyrå i Trelleborg. Hemsidan är kärnan i all kommunikation med kunden. Den ska vara enkel, kundvänlig och levande. Vi hjälper företag att skapa moderna och effektiva webbplatser. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till större projekt skräddarsydda efter just era behov. Vi är experter på WordPress!
Wikan Personal Väst AB

Wikan Personal Väst AB

Lund

Wikan är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag. Vi erbjuder personal när er verksamhet behöver ny arbetskraft, är i behov av specialkompetenser eller har omställningar som arbetstoppar, semestrar och annan frånvaro.