Utställare 20 april 2023

Advokatfirman VICI

Advokatfirman VICI

Lund, Malmö, Eslöv, Kristianstad, Hässleholm

Vi sätter en ära i att göra affärsjuridik begriplig. Vårt mål är att hjälpa dig skapa bättre affärer. Om du sedan kommer till oss för att lösa en tvist, upprätta eller tolka ett avtal spelar ingen roll. Vi sätter alltid affärsnytta i första rummet och står vid din sida med rak rygg och raka råd. I en värld av yviga löften och kortsiktighet tror vi på tydlighet och personligt engagemang
Bilia Toyota

Bilia Toyota

Lund

Bilia Toyota är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösning
Bonnier News Sales

Bonnier News Sales

Malmö

Som ett av Sveriges ledande mediehus når vi över sex miljoner människor varje dag. Vi värnar om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Med varumärken som Sydsvenskan, HD, DN, Di, KvP/Expressen, Skånska Dagbladet, Lokaltidningen och 100 titlar till är vi det självklara valet i din mediaplanering.
Dina Försäkringar Syd AB

Dina Försäkringar Syd AB

Lund

Vi är alternativet till storbolagen och vår resa började redan 1768. Vi är idag landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och har de senaste åren vunnit klasserna sakförsäkring privat och företagsförsäkring när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätte hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag.
Hemrex AB

Hemrex AB

Helsingborg, Kristianstad, Lund, Malmö, Uppsala, Ystad

Vi avlastar och skapar tid för dig. Våra viktigaste mål är att kunder och medarbetare ska känna sig trygga och det ska vara enkelt att få kontakt med oss. Vi erbjuder städning, trädgårdstjänster, flytt, flyttstäd och fönsterputs för både privatpersoner och företag. Vi ger även seniorservice helt anpassat efter behov och önskemål. Kvalitet och nöjd-kund-garanti. Hemrex gör din vardag enklare!

HLR tjänst i Skåne

Lund

Utbildar i HLR, brand och hot & våld. Lokalt företag i Skåne.
JEHA Utbildning AB

JEHA Utbildning AB

Helsingborg

JEHA Utbildning AB erbjuder utbildningar och stöd för att underlätta vardagen på arbetsplatsen. Inom vård och omsorg kring implementering, värderingsarbete, metod – och kvalitetsarbete, utvärdering och andra närliggande behov. Även andra branscher i behov av analys och stöd kring organisationskultur och ledarskap. Ägare är certifierad att använda verktyget Barrett Analytics.
KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

Din kompletta städ och kontorsfackhandel! KP är ett familjeföretag som har varit i branschen i över 80 år. Våra affärsområden är städ, kem, hygien, kontorsmaterial, emballage och städmaskiner! Huvudkontor i Karlskrona med egen filial i Malmö.
Malmö Matt & Möbeltvätt AB

Malmö Matt & Möbeltvätt AB

Malmö

Malmö matt & möbeltvätt AB är ett industriellt tvättfirma som är på uppdrag att utmana tvätt & städbranschen genom att erbjuda tjänster och service med högsta kvalité där kundnöjdhet alltid är i största fokus. Malmö Matt & möbeltvätt AB historia började redan på 2000 - Talet i Turkiet när grundaren Remzi startade sin tvättfirma i Izmir. Idag har vi expanderat och är ett av de ledande distributörer
Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera - det storslagna operahuset, förtrollande föreställningar och förstklassig gastronomi - erbjuder en magnifik och spännande miljö för olika typer av kund- och företagsarrangemang.
Örestads Golfklubb

Örestads Golfklubb

Lomma

27 hål + 18 korthål (pay&play) = God tillgänglighet och golf för alla! Utöver golf erbjuder vi även två konferensrum samt en restaurang med fullständiga rättigheter.
Råbylunds Gård

Råbylunds Gård

Lund

Välkommen till Råbylunds Gård! Råbylunds Gård är en mötesplats i harmonisk, inspirerande och kreativ miljö belägen i den lilla byn Stora Råby – centralt på landet i Lund. Vi erbjuder ett vardagsrum med bar, restaurang och lokaler för konferens. Ett Business Community för en lång rad företag, organisationer och entreprenörer.
Särnmark Personig assistans

Särnmark Personig assistans

Höör

Personlig assistans för funktionshindrade.
Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar.
Veterankraft

Veterankraft

Lund

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder smidiga och enkla personallösningar till företag med lång arbetslivserfarenhet. Vi hjälp även i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.
Vitec MV AB

Vitec MV AB

Malmö

Vitec MV är en nordisk softwareverksamhet med bas i Odense, och dotterbolag i Norge och Sverige. Vi utvecklar digitala läs- och skrivstödsverktyg för dyslektiker och andra med läs- och skrivsvårigheter. Både inom utbildningsområdet och för arbetslivet. Vi är en del av Vitec Software Group AB.