Utställare 20 april 2023

A-Karriär

A-Karriär

Lund

Sedan starten 1978 har vi hjälpt tusentals arbetssökande vidare i sina karriärer, i alla branscher och på alla nivåer. Det ger oss en massiv erfarenhet och ett enormt kontaktnät på arbetsmarknaden. Vi arbetar efter en väl beprövad modell som kallas Outplacement Concept (OPC). All vår personal utbildas och certifieras i processen för att kunna ge arbetssökande det bästa stödet på marknaden.
Accountor Finago AB

Accountor Finago AB

Stockholm

Vi vill hjälpa våra kunder att skapa tillväxt. Våra produkter hjälper företag och redovisningsbyråer av alla storlekar att lyckas i sin verksamhet. Du kan sköta din ekonomistyrning enkelt och effektivt med våra smarta programvaror; Procountor bokföring, Procountor Utlägg och Procountor Fakturering. Procountor är den del av Accountors programvaruenhet och verksam i hela Norden.
Advokatfirman VICI

Advokatfirman VICI

Lund, Malmö, Eslöv, Kristianstad, Hässleholm

Vi sätter en ära i att göra affärsjuridik begriplig. Vårt mål är att hjälpa dig skapa bättre affärer. Om du sedan kommer till oss för att lösa en tvist, upprätta eller tolka ett avtal spelar ingen roll. Vi sätter alltid affärsnytta i första rummet och står vid din sida med rak rygg och raka råd. I en värld av yviga löften och kortsiktighet tror vi på tydlighet och personligt engagemang
Bilia Toyota

Bilia Toyota

Lund

Bilia Toyota är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösning
BolagsVerkstan AB

BolagsVerkstan AB

Skåne

Vi stöder VD och företagsledare i att uppfylla krav på aktuella lagar och regler, att din verksamhet är en väloljad maskin, att du har ordning på rutiner och dokument och att du skapar tillväxt i bolaget. Du får stöd, vägledning, avlastning och BolagsPortalen ger dig kompetensutveckling för att underlätta ditt ansvar och svarar på dina HUR.
Bonnier News

Bonnier News

Malmö

Som ett av Sveriges ledande mediehus når vi över fem miljoner människor varje dag. Det är mycket som står spel för det samhälle vi alla ska dela – idag och imorgon. Här är trovärdighet och pålitlighet journalistikens stora utmaning och viktigaste uppdrag. Det är inget nytt för oss, men det är nu mer angeläget än någonsin, och det berör oss alla.
Ctrl Alt Konsult AB

Ctrl Alt Konsult AB

Malmö

Ctrl Alt Konsult AB är en oberoende IT- leverantör som levererar konsultation, support, service, försäljning och hjälper till med inköp. Vi hjälper privatpersoner och företag till en bättre och stabilare miljö genom att leverera rätt produkter, till rätt pris och i rätt tid. Men det viktigaste är att vi ser även till att er personal mår bra, fråga oss hur och vad vi gör.
Dina Försäkringar Syd AB

Dina Försäkringar Syd AB

Lund

Vi är alternativet till storbolagen och vår resa började redan 1768. Vi är idag landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och har de senaste åren vunnit klasserna sakförsäkring privat och företagsförsäkring när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätte hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag.
Ergonova AB

Ergonova AB

Lund

Vi utvecklar och erbjuder koncept och sinnesstimulerande hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande – på jobbet, i offentliga miljöer och i hemmet. Vi hjälper företag och organisationer till långtidsfriska medarbetare och vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar.
Företagarna Region Syd Service AB

Företagarna Region Syd Service AB

Malmö

Välkommen till din lokala Företagarna-förening. Företagarna Malmö ingår i Sveriges största företagarorganisation med 60 000 företagare och vill skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag – i vårt närområde och i hela Sverige.
Freemax Reklam AB

Freemax Reklam AB

Trelleborg

Freemax Reklam AB est. 1984. Vi är ett fristående profilföretag som redan 1998 inledde ett samarbete med vår huvudleverantör New Wave Group, med stort fokus på företagsprofilering. Tillsammans jobbar vi för att skapa attraktiv och effektiv företagsprofilering. Vi har eget broderi och tryckeri samt skyltateljé. Numera finns vi även med försäljningskontor i Trelleborg.
Fri kommunikation AB

Fri kommunikation AB

Skillinge

VET DU VAD SOM SKILJER KOMMUNIKATION FRÅN INFORMATION? Det kommer du göra om ni väljer oss som er reklambyrå. Strategiskt, kreativt och ärligt förvandlar vi information till kommunikation. Med ett tydligt mål; affärsnytta. Vi brinner för kommunikation som gör skillnad och att skapa mätbara resultat för våra kunder. Vägen kan gå via webb, film, foto, sociala medier, tv-reklam, mässmontrar, skyltar
Fruitify AB

Fruitify AB

Lomma

Fruitify - fruktleveranser upplagt på fat. Vi är en lokal aktör som levererar frukt till arbetsplatser runt om i Skåne. Vi tror på service och kvalitét i alla led och har därför enbart egen personal och egna bilar som levererar till våra kunder. Let's go bananas! Let's get fruitified!
Genetor AB

Genetor AB

Helsingborg

Genetor Coworking är en premiumaktör som erbjuder moderna och inspirerande kontorslokaler på attraktiva adresser. Idag har vi två stora kontorshotell i centrala Helsingborg samt en inne på Malmö Central. Vi öppnar våren 2023 upp två helt nya anläggningar i Lund -Raffinaderiet samt i Hyllie. Vi erbjuder flexplats, fast skrivbordsplats, egna låsbara kontorsrum samt klippkort.
Grand Hotel i Lund

Grand Hotel i Lund

Lund

Varmt välkommen till ett levande Grand Hotel! Vi är platsen i Lund där lokalbor och tillresande träffats, övernattat, ätit och umgåtts stilfullt sedan 1899.
Havshotellet

Havshotellet

Limhamn

Välkomna till Havshotellet - Limhamns eget designhotell! Med 21 unikt designade rum efter historiens mest berömda skepp, lyxiga anpassningsbara sängar och ett fantastiskt läge precis intill havet.
Hedin Bil – MG

Hedin Bil – MG

Malmö - Lund

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster. För oss handlar det om att matcha kundernas behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst.
Hemrex AB

Hemrex AB

Helsingborg, Kristianstad, Lund, Malmö, Uppsala, Ystad

Vi avlastar och skapar tid för dig. Våra viktigaste mål är att kunder och medarbetare ska känna sig trygga och det ska vara enkelt att få kontakt med oss. Vi erbjuder städning, trädgårdstjänster, flytt, flyttstäd och fönsterputs för både privatpersoner och företag. Vi ger även seniorservice helt anpassat efter behov och önskemål. Kvalitet och nöjd-kund-garanti. Hemrex gör din vardag enklare!

HLR tjänst i Skåne

Lund

Utbildar i HLR, brand och hot & våld. Lokalt företag i Skåne.
Human Gardening AB

Human Gardening AB

Malmö

Behandling för alkoholism, drog- och spelberoende med evidensbaserade terapeutiska metoder och stort personligt engagemang.
JEHA Utbildning AB

JEHA Utbildning AB

Helsingborg

JEHA Utbildning AB erbjuder utbildningar och stöd för att underlätta vardagen på arbetsplatsen. Inom vård och omsorg kring implementering, värderingsarbete, metod – och kvalitetsarbete, utvärdering och andra närliggande behov. Även andra branscher i behov av analys och stöd kring organisationskultur och ledarskap. Ägare är certifierad att använda verktyget Barrett Analytics.
Kodexe (Kod och exekveringskonsult Malmö AB)

Kodexe (Kod och exekveringskonsult Malmö AB)

Malmö

En närvarande IT-partner som har människan i centrum. Vi utgår från beteende och översätter det till digitala lösningar som gör vardagen enklare och mer effektiv för våra kunder. Systemutveckling och design inom många områden, så som e-handel och kundportaler. Vi ger strategisk rådgivning, integrerar system, automatiserar processer och gör företag mer datadrivna.
Kondektor AB

Kondektor AB

Helsingborg, Ängelholm & Lund

Kondektor är en helhetsleverantör inom arbetskläder, personlig skyddsutrustning, profilkläder samt produktmedia. Vi arbetar med branschens ledande varumärken och Kondektor är Blåkläders största privatägda återförsäljare. Vi har i dagsläget tre stycken butiker, flertal utesäljare och en e-handel som gör att vi når hela Sverige.
KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

Din kompletta städ och kontorsfackhandel! KP är ett familjeföretag som har varit i branschen i över 80 år. Våra affärsområden är städ, kem, hygien, kontorsmaterial, emballage och städmaskiner! Huvudkontor i Karlskrona med egen filial i Malmö.
KS Städ & Fönsterputs Almvik AB

KS Städ & Fönsterputs Almvik AB

Vintrie

Välj rätt direkt! Vi är KS Städ & Fönsterputs - ett bransch ledande städ och underhållsföretag som sätter kunden i fokus. Utifrån era förutsättningar jobbar vi med marknadsledande metoder och morgondagens IT - system för att tillhandhålla lokalvårdstjänster i världsklass. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag som söker en kvalitativ, kontinuerlig lokalvård med personlig servicekänsla.
Lernia Matchning/Lernia Bemanning

Lernia Matchning/Lernia Bemanning

Lund/Helsingborg

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag. Lernia finns över hela landet och arbetar med individer, företag och organisationer. Det gör vi genom: - Vuxenutbildning - Bemanning och rekrytering - Omställning, matchning och karriärväxling
Loving Consulting AB

Loving Consulting AB

Vellinge

Vill ni öka kreativiteten på er arbetsplats, och samtidigt åka på coola äventyr & resor med era medarbetare? Vi skräddarsyr resor över hela välden för att skapa en resa som passar just ert företag. Resor som ökar lojaliteten, välmåendet och produktiviteten hos era anställda. Boka ett möte idag och se vad vi kan göra för just ditt företag!
Malmö Matt & Möbeltvätt AB

Malmö Matt & Möbeltvätt AB

Malmö

Malmö matt & möbeltvätt AB är ett industriellt tvättfirma som är på uppdrag att utmana tvätt & städbranschen genom att erbjuda tjänster och service med högsta kvalité där kundnöjdhet alltid är i största fokus. Malmö Matt & möbeltvätt AB historia började redan på 2000 - Talet i Turkiet när grundaren Remzi startade sin tvättfirma i Izmir. Idag har vi expanderat och är ett av de ledande distributörer
Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera - det storslagna operahuset, förtrollande föreställningar och förstklassig gastronomi - erbjuder en magnifik och spännande miljö för olika typer av kund- och företagsarrangemang.
Max Matthiessen

Max Matthiessen

Lund

I 130 år har Max Matthiessen hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringslösningar. Vi samarbetar med ett stort antal försäkringsbolag och finansiella institut – allt för att skapa en lösning som passar dig och ditt företag.
Meritmind

Meritmind

Malmö

Kompetensförsörjning inom ekonomiområdet.
Nordic Wellness

Nordic Wellness

Lund

Nordic Wellness är Sveriges största gymkedja med över 300 klubbar från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi tror verkligen på att träning är för alla. Tillsammans med våra medlemmar och personal skapar vi glädje, rörelse och styrka. Vi jobbar ständigt för att utvecklas, och bli en större del av den svenska folkhälsan. Vår målsättning är att alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa.
Nordtrend AB

Nordtrend AB

Malmö

Andas ditt varumärke. Vi är idékonsulter med fokus på profilmarknadsföring. Vi levererar inspiration och profilprodukter som har i syfte att öka Er lönsamhet. Actionmarketing, Relationmarketing, Employerbranding, Eventmarketing.
Örestads Golfklubb

Örestads Golfklubb

Lomma

27 hål + 18 korthål (pay&play) = God tillgänglighet och golf för alla! Utöver golf erbjuder vi även två konferensrum samt en restaurang med fullständiga rättigheter.
Øresunddirekt

Øresunddirekt

Malmö

Øresunddirekt är en informationstjänst som förmedlar offentlig information från myndigheter till medborgare och näringsliv i Öresundsregionen. Vi är en av tre gränsregionala informationstjänster i Norden och består av två avdelningar - ett informationscenter i Malmö och en webbredaktion/kommunikationsavdelning i Köpenhamn.
Passion2improve ApS

Passion2improve ApS

Sorø, Danmark

Passion2improve erbjuder kurspaket på 4 timmar med aktivt lärande inom teambuilding, grafisk facilitering och facilitering. Kunskap är bra, men ofta krävs agerande och uthållighet för att kunna komma i mål. Våra kurser är därför korta och visuella eftersom teckningar gör lärandet mycket lättare och greppbart.
Pieplows Restauranger

Pieplows Restauranger

Malmö

Pieplows Restauranger är en koncern bestående av ett flertal restauranger som Årstiderna i Kockska huset, Dockans Hamnkrog, Dykeriet by Pieplow (Lomma), Food Republic och Pieplows Brasserie. Utöver dessa restauranger har vi även Pieplows Catering och Pieplows Mat (Fosie, Annebergsgården & Axis, Lund), där vi har hand om lunch-matsalarna hos företag.
Råbylunds Gård

Råbylunds Gård

Lund

Välkommen till Råbylunds Gård! Råbylunds Gård är en mötesplats i harmonisk, inspirerande och kreativ miljö belägen i den lilla byn Stora Råby – centralt på landet i Lund. Vi erbjuder ett vardagsrum med bar, restaurang och lokaler för konferens. Ett Business Community för en lång rad företag, organisationer och entreprenörer.
Salesedge

Salesedge

Malmö

Salesedge coachar och utbildar företag inom försäljning och hjälper företag att träffa fler potentiella kunder via besöksbokning. Sedan 2020 har Salesedge utbildat över 600 säljare och utvecklat flera säljorganisationer. Genom skräddarsydda lösningar och utgång i kundens behov skapas skarpa och resultatinriktade åtgärder med kommunikation och kvalitet som ledord.
Särnmark Personig assistans

Särnmark Personig assistans

Höör

Personlig assistans för funktionshindrade.
Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar.
Soeco Kontorsmöbler AB

Soeco Kontorsmöbler AB

Dalby

Vi tänker cirkulärt och återbrukat. Vi tar hand om icke önskvärda kontorsmöbler och renoverar upp dem och säljer dem vidare. Vi har idag 11 möbeltapetserare samt 3 möbelsnickare. Möblerna blir som nya och de säljs för 1/3-1/2 nypriset.
Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation

Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation

Stockholm

Våra miljöprojekt bygger på en och samma idé: idrottsungdomar jobbar för miljön och projekten finansieras av näringsliv, kommuner eller andra organisationer. Städande förening och lag får ett viktigt bidrag till sin verksamhet och gör samtidigt en värdefull insats.
Staffanstorps Gästis

Staffanstorps Gästis

Staffanstorp

Staffanstorps Gästis - Hotell & Restaurang Gästgiveriet - Servering av lunch, a la carte, minnesstunder, bröllop, 2st konferenser á 10p/50p & Event mm. Hotellet - Nybyggt hotell sedan 1/5-21. 29 rum samt relaxavdelning. 1 st konferensrum á 20 pers.
Tältmästarna

Tältmästarna

Landskrona, Staffanstorp

Vi är Ett Tältföretag som har Tält i alla storlekar ifrån 2 m breda till 40 m breda och i de längder kunden önskar. Vi har även mindre Scener - Podier - belysning till detta osv osv. Och så har vi allt som gör festen Total, Bord - dukar -stolar - glas -porslin- kylar. osv osv Vårt säte är i Landskrona på Gasverksgatan 5 men vi har även lokaler och Showrum i Staffanstorp på Maskinvägen 1.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Trelleborg

Trelleborgs Energi är ett modernt energibolag med sikte mot framtiden. Vi arbetar hållbart, innovativt och lokalt för att göra våra kunder till miljöhjältar. Hos oss ska det vara enkelt att teckna elavtal. Vi hjälper dig att teckna elavtal med ett elpris anpassat efter just dina behov. Oavsett vad du väljer får du alltid 100% fossilfri el, vilket innebär att du alltid gör ett smart val.
Veterankraft

Veterankraft

Lund

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder smidiga och enkla personallösningar till företag med lång arbetslivserfarenhet. Vi hjälp även i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.
Vitec MV AB

Vitec MV AB

Malmö

Vitec MV är en nordisk softwareverksamhet med bas i Odense, och dotterbolag i Norge och Sverige. Vi utvecklar digitala läs- och skrivstödsverktyg för dyslektiker och andra med läs- och skrivsvårigheter. Både inom utbildningsområdet och för arbetslivet. Vi är en del av Vitec Software Group AB.
Wikan Personal

Wikan Personal

LUND

Wikan Personal finns idag på 15 orter runt om i landet. Tillsammans bildar vi en stor koncern med ett gemensamt mål - att samtliga kunder och medarbetare skall känna sig trygga och betrakta Wikan Personal som det kvalitetsledande bemannings- och rekryteringsföretaget. Vår verksamhet bygger på att finnas nära till hands för att alltid tillgodose bra service för våra kunder och för våra anställda.
World Trade Center

World Trade Center

Malmö

På World Trade Center erbjuder vi kontor som passar alla företag oavsett storlek. Efterhand som förutsättningarna förändras kan ni både växa och krympa utan att byta adress. Här finns allt från coworking och kontorshotell till egna kontor i både Malmö, Lund och Helsingborg.