Utställare 20 april 2023

A-Karriär

A-Karriär

Lund

Sedan starten 1978 har vi hjälpt tusentals arbetssökande vidare i sina karriärer, i alla branscher och på alla nivåer. Det ger oss en massiv erfarenhet och ett enormt kontaktnät på arbetsmarknaden. Vi arbetar efter en väl beprövad modell som kallas Outplacement Concept (OPC). All vår personal utbildas och certifieras i processen för att kunna ge arbetssökande det bästa stödet på marknaden.
Advokatfirman VICI

Advokatfirman VICI

Lund, Malmö, Eslöv, Kristianstad, Hässleholm

Vi sätter en ära i att göra affärsjuridik begriplig. Vårt mål är att hjälpa dig skapa bättre affärer. Om du sedan kommer till oss för att lösa en tvist, upprätta eller tolka ett avtal spelar ingen roll. Vi sätter alltid affärsnytta i första rummet och står vid din sida med rak rygg och raka råd. I en värld av yviga löften och kortsiktighet tror vi på tydlighet och personligt engagemang
Bilia Toyota

Bilia Toyota

Lund

Bilia Toyota är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösning
Bonnier News Sales

Bonnier News Sales

Malmö

Som ett av Sveriges ledande mediehus når vi över sex miljoner människor varje dag. Vi värnar om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Med varumärken som Sydsvenskan, HD, DN, Di, KvP/Expressen, Skånska Dagbladet, Lokaltidningen och 100 titlar till är vi det självklara valet i din mediaplanering.
Ctrl Alt Konsult AB

Ctrl Alt Konsult AB

Malmö

Ctrl Alt Konsult AB är en oberoende IT- leverantör som levererar konsultation, support, service, försäljning och hjälper till med inköp. Vi hjälper privatpersoner och företag till en bättre och stabilare miljö genom att leverera rätt produkter, till rätt pris och i rätt tid. Men det viktigaste är att vi ser även till att er personal mår bra, fråga oss hur och vad vi gör.
Dina Försäkringar Syd AB

Dina Försäkringar Syd AB

Lund

Vi är alternativet till storbolagen och vår resa började redan 1768. Vi är idag landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och har de senaste åren vunnit klasserna sakförsäkring privat och företagsförsäkring när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätte hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag.
Företagarna Region Syd Service AB

Företagarna Region Syd Service AB

Malmö

Välkommen till din lokala Företagarna-förening. Företagarna Malmö ingår i Sveriges största företagarorganisation med 60 000 företagare och vill skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag – i vårt närområde och i hela Sverige.
Freemax Reklam AB

Freemax Reklam AB

Trelleborg

Freemax Reklam AB est. 1984. Vi är ett fristående profilföretag som redan 1998 inledde ett samarbete med vår huvudleverantör New Wave Group, med stort fokus på företagsprofilering. Tillsammans jobbar vi för att skapa attraktiv och effektiv företagsprofilering. Vi har eget broderi och tryckeri samt skyltateljé. Numera finns vi även med försäljningskontor i Trelleborg.
Genetor AB

Genetor AB

Helsingborg

Genetor Coworking är en premiumaktör som erbjuder moderna och inspirerande kontorslokaler på attraktiva adresser. Idag har vi två stora kontorshotell i centrala Helsingborg samt en inne på Malmö Central. Vi öppnar våren 2023 upp två helt nya anläggningar i Lund -Raffinaderiet samt i Hyllie. Vi erbjuder flexplats, fast skrivbordsplats, egna låsbara kontorsrum samt klippkort.
Grand Hotel i Lund

Grand Hotel i Lund

Lund

Varmt välkommen till ett levande Grand Hotel! Vi är platsen i Lund där lokalbor och tillresande träffats, övernattat, ätit och umgåtts stilfullt sedan 1899.
Hemrex AB

Hemrex AB

Helsingborg, Kristianstad, Lund, Malmö, Uppsala, Ystad

Vi avlastar och skapar tid för dig. Våra viktigaste mål är att kunder och medarbetare ska känna sig trygga och det ska vara enkelt att få kontakt med oss. Vi erbjuder städning, trädgårdstjänster, flytt, flyttstäd och fönsterputs för både privatpersoner och företag. Vi ger även seniorservice helt anpassat efter behov och önskemål. Kvalitet och nöjd-kund-garanti. Hemrex gör din vardag enklare!

HLR tjänst i Skåne

Lund

Utbildar i HLR, brand och hot & våld. Lokalt företag i Skåne.
Human Gardening AB

Human Gardening AB

Malmö

Behandling för alkoholism, drog- och spelberoende med evidensbaserade terapeutiska metoder och stort personligt engagemang.
JEHA Utbildning AB

JEHA Utbildning AB

Helsingborg

JEHA Utbildning AB erbjuder utbildningar och stöd för att underlätta vardagen på arbetsplatsen. Inom vård och omsorg kring implementering, värderingsarbete, metod – och kvalitetsarbete, utvärdering och andra närliggande behov. Även andra branscher i behov av analys och stöd kring organisationskultur och ledarskap. Ägare är certifierad att använda verktyget Barrett Analytics.
KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

Din kompletta städ och kontorsfackhandel! KP är ett familjeföretag som har varit i branschen i över 80 år. Våra affärsområden är städ, kem, hygien, kontorsmaterial, emballage och städmaskiner! Huvudkontor i Karlskrona med egen filial i Malmö.
Lernia Matchning/Lernia Bemanning

Lernia Matchning/Lernia Bemanning

Lund/Helsingborg

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag. Lernia finns över hela landet och arbetar med individer, företag och organisationer. Det gör vi genom: - Vuxenutbildning - Bemanning och rekrytering - Omställning, matchning och karriärväxling
Malmö Matt & Möbeltvätt AB

Malmö Matt & Möbeltvätt AB

Malmö

Malmö matt & möbeltvätt AB är ett industriellt tvättfirma som är på uppdrag att utmana tvätt & städbranschen genom att erbjuda tjänster och service med högsta kvalité där kundnöjdhet alltid är i största fokus. Malmö Matt & möbeltvätt AB historia började redan på 2000 - Talet i Turkiet när grundaren Remzi startade sin tvättfirma i Izmir. Idag har vi expanderat och är ett av de ledande distributörer
Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera - det storslagna operahuset, förtrollande föreställningar och förstklassig gastronomi - erbjuder en magnifik och spännande miljö för olika typer av kund- och företagsarrangemang.
Nordic Wellness

Nordic Wellness

Lund

Nordic Wellness är Sveriges största gymkedja med över 300 klubbar från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi tror verkligen på att träning är för alla. Tillsammans med våra medlemmar och personal skapar vi glädje, rörelse och styrka. Vi jobbar ständigt för att utvecklas, och bli en större del av den svenska folkhälsan. Vår målsättning är att alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa.
Nordtrend AB

Nordtrend AB

Malmö

Andas ditt varumärke. Vi är idékonsulter med fokus på profilmarknadsföring. Vi levererar inspiration och profilprodukter som har i syfte att öka Er lönsamhet. Actionmarketing, Relationmarketing, Employerbranding, Eventmarketing.
Örestads Golfklubb

Örestads Golfklubb

Lomma

27 hål + 18 korthål (pay&play) = God tillgänglighet och golf för alla! Utöver golf erbjuder vi även två konferensrum samt en restaurang med fullständiga rättigheter.
Øresunddirekt

Øresunddirekt

Malmö

Øresunddirekt är en informationstjänst som förmedlar offentlig information från myndigheter till medborgare och näringsliv i Öresundsregionen. Vi är en av tre gränsregionala informationstjänster i Norden och består av två avdelningar - ett informationscenter i Malmö och en webbredaktion/kommunikationsavdelning i Köpenhamn.
Råbylunds Gård

Råbylunds Gård

Lund

Välkommen till Råbylunds Gård! Råbylunds Gård är en mötesplats i harmonisk, inspirerande och kreativ miljö belägen i den lilla byn Stora Råby – centralt på landet i Lund. Vi erbjuder ett vardagsrum med bar, restaurang och lokaler för konferens. Ett Business Community för en lång rad företag, organisationer och entreprenörer.
Särnmark Personig assistans

Särnmark Personig assistans

Höör

Personlig assistans för funktionshindrade.
Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar.
Soeco Kontorsmöbler AB

Soeco Kontorsmöbler AB

Dalby

Vi tänker cirkulärt och återbrukat. Vi tar hand om icke önskvärda kontorsmöbler och renoverar upp dem och säljer dem vidare. Vi har idag 11 möbeltapetserare samt 3 möbelsnickare. Möblerna blir som nya och de säljs för 1/3-1/2 nypriset.
Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation

Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation

Stockholm

Våra miljöprojekt bygger på en och samma idé: idrottsungdomar jobbar för miljön och projekten finansieras av näringsliv, kommuner eller andra organisationer. Städande förening och lag får ett viktigt bidrag till sin verksamhet och gör samtidigt en värdefull insats.
Staffanstorps Gästis

Staffanstorps Gästis

Staffanstorp

Staffanstorps Gästis - Hotell & Restaurang Gästgiveriet - Servering av lunch, a la carte, minnesstunder, bröllop, 2st konferenser á 10p/50p & Event mm. Hotellet - Nybyggt hotell sedan 1/5-21. 29 rum samt relaxavdelning. 1 st konferensrum á 20 pers.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Trelleborg

Trelleborgs Energi är ett modernt energibolag med sikte mot framtiden. Vi arbetar hållbart, innovativt och lokalt för att göra våra kunder till miljöhjältar. Hos oss ska det vara enkelt att teckna elavtal. Vi hjälper dig att teckna elavtal med ett elpris anpassat efter just dina behov. Oavsett vad du väljer får du alltid 100% fossilfri el, vilket innebär att du alltid gör ett smart val.
Veterankraft

Veterankraft

Lund

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder smidiga och enkla personallösningar till företag med lång arbetslivserfarenhet. Vi hjälp även i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.
Vitec MV AB

Vitec MV AB

Malmö

Vitec MV är en nordisk softwareverksamhet med bas i Odense, och dotterbolag i Norge och Sverige. Vi utvecklar digitala läs- och skrivstödsverktyg för dyslektiker och andra med läs- och skrivsvårigheter. Både inom utbildningsområdet och för arbetslivet. Vi är en del av Vitec Software Group AB.
Wikan Personal

Wikan Personal

LUND

Wikan Personal finns idag på 15 orter runt om i landet. Tillsammans bildar vi en stor koncern med ett gemensamt mål - att samtliga kunder och medarbetare skall känna sig trygga och betrakta Wikan Personal som det kvalitetsledande bemannings- och rekryteringsföretaget. Vår verksamhet bygger på att finnas nära till hands för att alltid tillgodose bra service för våra kunder och för våra anställda.
World Trade Center

World Trade Center

Malmö

På World Trade Center erbjuder vi kontor som passar alla företag oavsett storlek. Efterhand som förutsättningarna förändras kan ni både växa och krympa utan att byta adress. Här finns allt från coworking och kontorshotell till egna kontor i både Malmö, Lund och Helsingborg.