Utställare 29 september 2022

2nd Planet AB

2nd Planet AB

Vellinge

Vi tillverkar och levererar storbildsskärmar och led-displayer.
A-Karriär

A-Karriär

Lund

Sedan starten 1978 har vi hjälpt tusentals arbetssökande vidare i sina karriärer, i alla branscher och på alla nivåer. Det ger oss en massiv erfarenhet och ett enormt kontaktnät på arbetsmarknaden. Vi arbetar efter en väl beprövad modell som kallas Outplacement Concept (OPC). All vår personal utbildas och certifieras i processen för att kunna ge arbetssökande det bästa stödet på marknaden.
Academic Solutions Sweden AB

Academic Solutions Sweden AB

Lund

Bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på universitetsstudenter.
Action och Trend

Action och Trend

Skurup

Action och Trend är er självklara partner gällande kläder och tillbehör till företag och föreningar. Med rätt sortiment, innovativa beställningslösningar, transparent affärsmodell och gedigen service skapar vi långsiktiga, hållbara och ekonomiskt fördelaktiga affärsrelationer.
Almi Företagspartner Skåne AB

Almi Företagspartner Skåne AB

Malmö

Almi investerar i hållbar tillväxt. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag, i alla faser, som vill utvecklas och växa. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen i hela Skåne.
Beijer Byggmaterial AB

Beijer Byggmaterial AB

Lund

Försäljning av byggmaterial: 108 byggvaruhus och kakelbutiker över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Bygger dom som bygger.
Bilia Toyota

Bilia Toyota

Lund

Bilia Toyota är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösning
Bonnier News Sales

Bonnier News Sales

Malmö

Som ett av Sveriges ledande mediehus når vi över sex miljoner människor varje dag. Vi värnar om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Med varumärken som Sydsvenskan, HD, DN, Di, KvP/Expressen, Skånska Dagbladet, Lokaltidningen och 100 titlar till är vi det självklara valet i din mediaplanering.
Caro Design AB

Caro Design AB

Lund

Caro Design är en strategisk designbyrå i litet format med särskilt fokus på att lyfta och stärka de företag som har socialt och miljömässigt hållbara mål och drivkrafter. Du blir guidad i designval samt kommunikation av ansvarsfullt företagande, och kan få hjälp med bland annat grafisk identitet och logotyp, varumärkesstrategi, illustration och webbdesign.
CirEko Akademi

CirEko Akademi

Skåne

CirEko Akademi erbjuder utbildningar med koppling till den cirkulära ekonomin varav flera är helt unika. Exempelvis ”Circula workshop med spel” som vi lämnar skrattgaranti på. CirEko Akademi är en del av CirEko - en näringslivs- och medlemsorganisation som verkar för att den cirkulära marknaden ska växa och vara lönsam och att fler blir en del av den.
Competensum Skåne Nordväst AB

Competensum Skåne Nordväst AB

Helsingborg

Competensum är din lokala HR-partner och har funnits sedan 2008. Vi hjälper våra kunder med att etablera och utveckla sin HR-funktion, tar hand om företags hela lönehantering och utvecklar team, ledare och medarbetare.
EFL Executive Education

EFL Executive Education

Lund

Med program såsom Leading IMPACT, EFL:s Styrelseprogram, Diplomerad Marknadsekonom, Diplomerad Controller, med flera är EFL Executive Education ett av regionens starkaste varumärken för utbildningar till yrkesverksamma. Vi erbjuder såväl öppna program och kurser, som företagsanpassade utbildningar.
Elgiganten AB

Elgiganten AB

Lund

Alla känner till Elgiganten och våra låga priser men känner du även till att vi även har en företagsavdelning som levererar personlig rådgivning och vägledning för att kartlägga behovet för just ditt företag? Vår ambition är att hjälpa fler företag att utveckla sina verksamheter och skapa mer lönsamhet och effektivitet med hjälp utav oss, våra produkter och tjänster.
Elicc AB

Elicc AB

Limhamn

Välkommen till ELICC med fokus på möjligheter! Sveriges bästa försäljningschef erbjuder utbildningar, coaching och föreläsningar inom; Kundservice "Skapa ett kundmöte i världsklass" Nöjdare kunder generar resultat och tillväxt. Försäljning "Försäljning är lika med service" Förbättra din kommunikation med din kund. Teamutveckling "Styrkor och drivkrafter " Färgprofil för medarbetare och team.
Elite Hotels of Sweden

Elite Hotels of Sweden

Lund

Avkopplande weekends, krävande affärsmöten eller härliga familjefester. Oavsett vad du tar dig för, vill vi på Elite Hotels att du alltid känner dig som en hedersgäst hos oss. Du ska uppleva en varmt ombonad och komfortabel miljö som får dig att känna dig hemmastadd på våra hotell.
Eterni Sweden AB

Eterni Sweden AB

Malmö

Eterni Sweden hjälper människor och organisationer att utvecklas genom att matcha rätt kandidat med rätt tjänst. Genom ett högt engagemang, lokal närvaro, moderna system, kunden i fokus och pålitliga samt rutinerade medarbetare blir vi lite bättre för varje dag!
Guldkanalen

Guldkanalen

Staffanstorp

Med Musik för vuxna öron når Guldkanalen över 275 000 skånska lyssnare per vecka! Vi hjälper företag i alla storlekar att varumärkes bygga och nå dessa köpstarka lyssnare i vår målgrupp 30–60 år. "Mer Guld för pengarna!"
Havshotellet

Havshotellet

Limhamn

Välkomna till Havshotellet - Limhamns eget designhotell! Med 21 unikt designade rum efter historiens mest berömda skepp, lyxiga anpassningsbara sängar och ett fantastiskt läge precis intill havet.
Höllviksnäs

Höllviksnäs

Höllviken

Välkommen till Falsterbo Kursgård, en trevlig och modern hotell- & konferensanläggning i Höllviken. Här får du uppleva underbar natur och njuta av den friska havsluften. Vi erbjuder den perfekta omgivningen för en givande konferens och vistelse!
Iris Hadar AB

Iris Hadar AB

Lund

Vi kan rehabilitering, arbetsplatsanpassningar, assisterande teknik och hjälpmedel. Vi finns över hela Sverige och gör insatser på alla typer av arbetsplatser. Vårt mål är hållbara resultat för er som arbetsgivare och era medarbetare. Våra insatser ger : Minskad sjukfrånvaro Stärkt egenkraft, bättre självkänsla och ökad arbetsglädje Bättre kvalitet, säkerhet och effektivitet på arbetsplatsen
JEHA Utbildning AB

JEHA Utbildning AB

Helsingborg

JEHA Utbildning AB erbjuder utbildningar och stöd för att underlätta vardagen på arbetsplatsen. Inom vård och omsorg kring implementering, värderingsarbete, metod – och kvalitetsarbete, utvärdering och andra närliggande behov. Även andra branscher i behov av analys och stöd kring organisationskultur och ledarskap. Ägare är certifierad att använda verktyget Barrett Analytics.
KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

KP Syd är er kompletta Städ- och Kontorsfackhandel med service utöver det vanliga. KP Syd är heltäckande leverantör av kontorsmaterial, städ & kem, hygien, emballagelösningar och ergonomiprodukter. KP Syd levererar miljömedvetna helhetslösningar med kunden i fokus "för att vi bryr oss".
Landrins Bil

Landrins Bil

Lund

Landrins Bil sätter dig som kund i framsätet. Där du är. Dit du ska. Våra ambitioner är höga och vår strävan efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar vår verksamhet. Vi är återförsäljare för Kia och agent för Mercedes-Benz i Lund.
Lernia

Lernia

Lund

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag. Vårt mål är att hjälpa 15 000 personer att hitta ett nytt jobb i år. Lernia finns över hela landet och arbetar med individer, företag och organisationer. Det gör vi genom: Vuxenutbildning Bemanning och rekrytering Omställning, matchning och karriär
Lunds kommun

Lunds kommun

Lund

Lunds kommuns avdelning Hållbar tillväxts uppdrag är att stödja och driva aktiviteter som stärker kommunens näringsliv, innovationsförmåga och arbete med hållbar samhällsutveckling. Genom aktiviteter och projekt i samverkan med kommunens aktörer och medborgare ska avdelningen bidra till effekter som främjar hållbar tillväxt som ska bidra till Agenda 2030-målen.
Malmö Matt & Möbeltvätt AB

Malmö Matt & Möbeltvätt AB

Malmö

Malmö matt & möbeltvätt AB är ett industriellt tvättfirma som är på uppdrag att utmana tvätt & städbranschen genom att erbjuda tjänster och service med högsta kvalité där kundnöjdhet alltid är i största fokus. Malmö Matt & möbeltvätt AB historia började redan på 2000 - Talet i Turkiet när grundaren Remzi startade sin tvättfirma i Izmir. Idag har vi expanderat och är ett av de ledande distributörer
Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera - det storslagna operahuset, förtrollande föreställningar och förstklassig gastronomi - erbjuder en magnifik och spännande miljö för olika typer av kund- och företagsarrangemang.
MJ Eko Livsmedel AB (Powerfruits)

MJ Eko Livsmedel AB (Powerfruits)

Svedala

MJ Eko med varumärket Powerfruits säljer & distribuerar högkvalitativa ekologiska råvaror till Nordiska företag, inom området torkad frukt, bär, nötter, frön, rötter & kryddor. Vi är en av Sveriges största leverantörer av bl.a Gurkmeja. Det breda sortimentet tillsammans med att vi handpackar nästan allt i vår produktionsenhet i Svedala, ger oss möjlighet till högsta kvalitet. Både i bulk och kfp.
Nordic Cleanware AB

Nordic Cleanware AB

Malmö

Nordic Cleanware AB har i över 35 år hjälpt kunder med professionell lokalvårdsutrustning och hygienprodukter. Vi skapar kundvärde genom våra ledord; Kvalitet - Flexibilitet - Innovation.
Nordtrend AB

Nordtrend AB

Malmö

NORDTREND - BE YOUR BRAND Andas ditt varumärke Vi är idékonsulter med fokus på profilmedia. Vi levererar inspiration i form av profilprodukter, profilkläder och arbetskläder med syfte att stärka Ert varumärke.
Örestads Golfklubb

Örestads Golfklubb

Lomma

27 hål + 18 korthål (pay&play) = God tillgänglighet och golf för alla!
Øresunddirekt

Øresunddirekt

Malmö

Øresunddirekt är en informationstjänst som förmedlar offentlig information från myndigheter till medborgare och näringsliv i Öresundsregionen.
Place Lund

Place Lund

Lund

Vi bedriver hotellverksamhet för kunder som behöver boende kort tid med våra hotellrum och under längre tid med våra lägenheter.
Place2place AB

Place2place AB

Ystad

place2place – Sveriges första digitala marknadsplats för cirkulär/återbrukad inredning. På marknadsplatsen kan återbrukssäljare, företag, kommuner, regioner, stat köpa och sälja återbrukad kontorsinredning. Vi har även avtal genom adda, då vår plattform är möjlig för intern cirkulation av egna möbler mm. Kunder är kommuner, regioner mfl. En cirkulär webhandel för en hållbar framtid!
Råbylunds Gård

Råbylunds Gård

Lund

Råbylunds Gård är en mötesplats i harmonisk, inspirerande och kreativ miljö belägen i den lilla byn Stora Råby – centralt på landet i Lund. Vi erbjuder ett vardagsrum med bar, restaurang och café, konferensmöjligheter, en arbetsplats, kontor och ett ställe att bo på – allt i ett. Vår restaurang serverar lunch på vardagar och bjuder in till Afterwork på fredagar.
Särnmark Personig assistans

Särnmark Personig assistans

Höör

Personlig assistans för funktionshindrade
Scandinavian Virtual Assistants

Scandinavian Virtual Assistants

Malmö

Scandinavian Virtual Assistants huvudsakliga uppgift är att rekrytera, utbilda och sen hyra ut virtuella assistenter till andra företag. Ni som hyr våra assistenter kommer att spara pengar, tid och energi. Assisterna tar hand om ert schemat, mejlar och ringer kunder, skickar fakturor, matar in data, skapar artiklar, tar hand om sociala medier och mycket mer!
Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar.
Soeco Kontorsmöbler AB

Soeco Kontorsmöbler AB

Dalby

Soeco är en helhetsleverantör för kontorsinredningar och kontorsmöbler för uthyrning och försäljning med fokus på återbruk. Hos oss finner ni kvalitetsprodukter som är omklädda och renoverade till under halva nypriset.
Solarwork Sverige AB

Solarwork Sverige AB

Lund

Solarwork är en certifierad solcellsinstallatör och medlem av Svensk Solenergi, med egna montörer och samarbeten med behöriga elektriker. Solarwork har en gedigen erfarenhet från energisektorn och byggsektorn. I dag är vi 15 medarbetare och följer kollektivavtal.
Staffanstorps Gästis

Staffanstorps Gästis

Staffanstorp

Staffanstorps Gästis - Hotell & Restaurang Gästgiveriet - Servering av lunch, a la carte, minnesstunder, bröllop, 2st konferenser á 10p/50p & Event mm. Hotellet - Nybyggt hotell sedan 1/5-21. 29 rum samt relaxavdelning. 1 st konferensrum á 20 pers.
Svensk Direktreklam

Svensk Direktreklam

Eslöv/Malmö

Vi stor erfarenhet från miljontals direktreklamutskick. En erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Få media kan jämföra sig med direktreklam när det gäller att nå rätt mottagare med rätt budskap, även i en digital värld uppskattas fysik reklam. Läs gärna mer på www.sdr.se
Sveriges Formbar AB

Sveriges Formbar AB

Malmö

Formbar är serviceföretaget som hjälper er med inredningsmontering, vaktmästeritjänster och snickeri. För kontor, hotell, restauranger och övrig offentlig miljö.
Travelshop

Travelshop

Malmö

Vi paketerar upplevelser i Skåne till företag och turister. Företaget startades i maj 1999 och är privatägt. Vi samarbetar med Tourism in Malmö & Familjen Helsingborg och ser Tourism in Skåne och visit Sweden som strategiska partners.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Trelleborg

Trelleborgs Energi är ett modernt energibolag med sikte mot framtiden. Vi arbetar hållbart, innovativt och lokalt för att göra våra kunder till miljöhjältar, våra ägare stolta och Trelleborg till Sveriges mest klimatsmarta stad.
Tryckeri AB CA Andersson / Åtta.45 Tryckeri

Tryckeri AB CA Andersson / Åtta.45 Tryckeri

Malmö

Åtta.45 har ett komplett utbud av grafiska produkter och tjänster och ett brett spektra av kommunikationstjänster. Tryck i alla former i offset, digitalt samt storformat på olika material. Vi har även bokbinderi, efterbehandling, förpackningar, kuvertering, distribution och olika systemlösningar.
Veterankraft

Veterankraft

Lund

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder smidiga och enkla personallösningar till företag med lång arbetslivserfarenhet. Vi hjälp även i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.
Vitec MV AB

Vitec MV AB

Malmö

Vitec MV är en nordisk softwareverksamhet med bas i Odense, och dotterbolag i Norge och Sverige. Vi utvecklar digitala läs- och skrivstödsverktyg för dyslektiker och andra med läs- och skrivsvårigheter. Både inom utbildningsområdet och för arbetslivet. Vi är en del av Vitec Software Group AB.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree AB är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just era behov.
Wikan Personal Väst AB

Wikan Personal Väst AB

Lund

Bemanning & Rekrytering
World Trade Center

World Trade Center

Malmö

På World Trade Center erbjuder vi kontor som passar alla företag oavsett storlek. Efterhand som förutsättningarna förändras kan ni både växa och krympa utan att byta adress. Här finns allt från coworking och kontorshotell till egna kontor i både Malmö, Lund och Helsingborg.