Utställare 16 mars 2022

2nd Planet AB

2nd Planet AB

Vellinge

Vi tillverkar och levererar storbildsskärmar och led-displayer.
Almi Företagspartner Skåne AB

Almi Företagspartner Skåne AB

Malmö

Almi investerar i hållbar tillväxt. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag, i alla faser, som vill utvecklas och växa. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen i hela Skåne.
Beijer Byggmaterial AB

Beijer Byggmaterial AB

Lund

Försäljning av byggmaterial: 108 byggvaruhus och kakelbutiker över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Bygger dom som bygger.
Bilia Toyota

Bilia Toyota

Lund

Bilia Toyota är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösning
Bonnier News Sales

Bonnier News Sales

Malmö

Som ett av Sveriges ledande mediehus når vi över tre miljoner användare varje dag. Vi värnar om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Med varumärken som Sydsvenskan, HD, DN, Di, KvP/Expressen och Lokaltidningen är vi det självklara valet i din mediaplanering.
Competensum Skåne Nordväst AB

Competensum Skåne Nordväst AB

Helsingborg

Competensum är din lokala HR-partner och har funnits sedan 2008. Vi hjälper våra kunder med att etablera och utveckla sin HR-funktion, tar hand om företags hela lönehantering och utvecklar team, ledare och medarbetare.

Comprehensivus AB

Skurup

EFL Executive Education

EFL Executive Education

Lund

Med program såsom Leading IMPACT, EFL:s Styrelseprogram, Diplomerad Marknadsekonom, Diplomerad Controller, med flera är EFL Executive Education ett av regionens starkaste varumärken för utbildningar till yrkesverksamma. Vi erbjuder såväl öppna program och kurser, som företagsanpassade utbildningar.
Eterni Sweden AB

Eterni Sweden AB

Malmö

Eterni Sweden hjälper människor och organisationer att utvecklas genom att matcha rätt kandidat med rätt tjänst. Genom ett högt engagemang, lokal närvaro, moderna system, kunden i fokus och pålitliga samt rutinerade medarbetare blir vi lite bättre för varje dag!
Havshotellet

Havshotellet

Limhamn

Välkomna till Havshotellet - Limhamns eget designhotell! Med 21 unikt designade rum efter historiens mest berömda skepp, lyxiga anpassningsbara sängar och ett fantastiskt läge precis intill havet.
JJFitness

JJFitness

Svedala

CrossFit för ALLA! Oavsett vem du är kan du träna här. Provträna gratis. Vi har personlig träning, massage, barnträning, seniorträning, pass alla dagar m.m. Riktiga resultat i din takt. Du är alltid välkommen hit! Kontakta oss så hjälper vi dig.
KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

KP Syd är er kompletta Städ- och Kontorsfackhandel med service utöver det vanliga. KP Syd är heltäckande leverantör av kontorsmaterial, städ & kem, hygien, emballagelösningar och ergonomiprodukter. KP Syd levererar miljömedvetna helhetslösningar med kunden i fokus "för att vi bryr oss".
Landrins Bil

Landrins Bil

Lund

Landrins Bil sätter dig som kund i framsätet. Där du är. Dit du ska. Våra ambitioner är höga och vår strävan efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar vår verksamhet. Vi är återförsäljare för Kia och agent för Mercedes-Benz i Lund.
Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera - det storslagna operahuset, förtrollande föreställningar och förstklassig gastronomi - erbjuder en magnifik och spännande miljö för olika typer av kund- och företagsarrangemang.
Nordtrend AB

Nordtrend AB

Malmö

NORDTREND - BE YOUR BRAND Andas ditt varumärke Vi är idékonsulter med fokus på profilmedia. Vi levererar inspiration i form av profilprodukter, profilkläder och arbetskläder med syfte att stärka Ert varumärke.
Örestads Golfklubb

Örestads Golfklubb

Lomma

27 hål + 18 korthål (pay&play) = God tillgänglighet och golf för alla!
Øresunddirekt

Øresunddirekt

Malmö

Øresunddirekt är en informationstjänst som förmedlar offentlig information från myndigheter till medborgare och näringsliv i Öresundsregionen.
Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar.
Solarwork Sverige AB

Solarwork Sverige AB

Lund

Solarwork är en certifierad solcellsinstallatör och medlem av Svensk Solenergi, med egna montörer och samarbeten med behöriga elektriker. Solarwork har en gedigen erfarenhet från energisektorn och byggsektorn. I dag är vi 15 medarbetare och följer kollektivavtal.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Trelleborg

Trelleborgs Energi är ett modernt energibolag med sikte mot framtiden. Vi arbetar hållbart, innovativt och lokalt för att göra våra kunder till miljöhjältar, våra ägare stolta och Trelleborg till Sveriges mest klimatsmarta stad.
Tryckeri AB CA Andersson / Åtta.45 Tryckeri

Tryckeri AB CA Andersson / Åtta.45 Tryckeri

Malmö

Åtta.45 har ett komplett utbud av grafiska produkter och tjänster och ett brett spektra av kommunikationstjänster. Tryck i alla former i offset, digitalt samt storformat på olika material. Vi har även bokbinderi, efterbehandling, förpackningar, kuvertering, distribution och olika systemlösningar.
Veterankraft

Veterankraft

Lund

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder smidiga och enkla personallösningar till företag med lång arbetslivserfarenhet. Vi hjälp även i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.
Vitec MV AB

Vitec MV AB

Malmö

Vitec MV är en nordisk softwareverksamhet med bas i Odense, och dotterbolag i Norge och Sverige. Vi utvecklar digitala läs- och skrivstödsverktyg för dyslektiker och andra med läs- och skrivsvårigheter. Både inom utbildningsområdet och för arbetslivet. Vi är en del av Vitec Software Group AB.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree AB är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just era behov.